Opppps
Discovery cihazımdan gönderildi
Opppps
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
34 VT 8880 Haksaz kardeşim, bugün yine az önce 08:11'de Tepeüstü kavşaktan en sol şeritten çevreyoluna çıkarken gördüm seni. Ne tarafa gidiyorsun oradan, 2. köprü mü, Altunizade mi, Bostancı tarafı mı?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Bugün sabah Güven hastanesi önünde titanyum gri gp görüldü 06ka0332 ydi galiba tam karşısında Cafe nin önünde.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Ankara Bilkentte tek kapı kırmızı ve beyaz jantlı grande punto gördüm stickerlı fakat plakayı hatırlamıyorum![]()
ümraniye minübüs yolunda üsküdar istikametine doğru gitmekte olan mavi 34 YJ 8505 plakalı gelin arabası 11:30 da görülmüştür. Evlenen çiftlere bir yastıkta kocamaları dileğiyle mutluluklar.![]()
Ankara/Etlik/Girasun mahallesinde 31plaka kırmızı punto görüldü led farlar kare plaka ve otto egzozBen doblodaydım el kol etmedım yanlış anlasılmasın diye
![]()
07 bfv 70 gordum antalya kemerde ama forumdan mi acep
Kudret göz hastanesine gelmeden 100 metre geride yolun sağına park edilmiş Gri bir gp gördüm stickerli ama plakayı göremedim.
Sabah Ayrancı emniyetin ara yoldan 06 DM ydi sanırım siyah gp led stoplu bagaj çıtalı stickersiz bir araç görüldü forumdanmı biomiyorum.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri