06 p 4100 siyah punto..sabah erciyes işyerleri gimat'ta görüldü..camlarda rüzgarlık var farlarda karartma..varmıdır bu arkadaşı tanıyan
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
06 ha. ankamall civarında görüldü.. karşıdan gelirken selektör yaptımda pek iplemedi![]()
34 FA 3583 gibi bişeydi yada 5385unuttum yahu
Kırmızı Punto
tam şirinevler içinde Ulu caminin arkasındaki E5 e çıkan yolda önünde koskoca bir tanker vardı mecburen yavaş yavaş ilerliyordu
korna falan bastım ama bakmadı
![]()
06 zus 66 batıkentte görülüdü araç gelirken 500 metre öteden ben geliyom diyo öyle bir ışık /far tertibatı varki araçta
2008 grande 2011 evopunto kardeşliği
abinin puntosu optimumda görüldü![]()
kırmızı punto 34 uzm 79 yeşilköy sahılde görüldü.
Bu sabah Rami otomobil pazarına gittim. Bi tane Punto'nun arkasında grandepunto.tr stickeri vardı ve içinde birisi oturuyordu. Plakasında da galerinin reklamı vardı. O reklam olmayaydı çocukla konuşcakdım ama vazgeçtim.
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
bende kırmızı punto gördüm bugün incirlide park halindeydi ama plakasına bakamadım ters istikametteydim hareket halinde
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Yaklaşık yarım saat önce esenler-atışalanı ışıklarda tam önümde beyaz sticker lı mavi gp görüldü.selektör yaptım ama pek sallamadı.plaka 34 dc 1383 tü.satılık yazıyodu arkada.
Dün Hacettepe-Beytepe kampüsünde Baranselo görüldü, hatta bi müddet beraber gidildi![]()
26tf436 boğaz köprüsü uzerınde anadolu avrupa yakası gecisinde kornalaşıp selamlaştık arac sahıbı lıneam oldugu ıcın ılk pek umursamadı ama sonradan derdımı anladı![]()
gümüş gri kankicim
26 plaka beyaz fun resimleri vardı bugün forumda o arabamı acaba dedim![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Stickeri wardı yapıstım dıbıne wallahıılkten teers ters baktı sınra anladı derdımı
![]()
doruk ve 06 kb ... sticker lı balgatta görüldü![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri