07abm37 plakalı araç antalya 100.yıl'da yumoş oto yıkamada görüldü...
dün çankayada siyah bi evo gördüm korna çaldım geçerken sonra kırmızı ışıkta yanımdan yardırdı gitti![]()
![]()
07abm37 plakalı araç antalya 100.yıl'da yumoş oto yıkamada görüldü...
bu aralar hemen hemen her gün gözcübaba da remax emlak önünde
34 zf 9241 siyah evoyu park halinde görüyorum...
sezat nickli seza taş isimli üyemiz siyah puntosuyla küçükyalıda sahildeki restoranlarda yemek yerken sobelenmiştir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bugün A.Hisar - Haydarpaşa hattında sahil boyunca gidip geldim yolda epey gp ile karşılaştım ama yollara acemi olduğum için tabelaları takip etmekten dikkat edemedim sticker varmı yokmu diye eğer karşılaştığımız arkadaşlar varsa ses versinler.
06 AE 003 siyah gp mecidiyeköyde gördüm![]()
dün akşam sabancı yı gördümarkadaşlarına geziyordu valla hayat ona güzel
![]()
05 EZ 044 ege de ziraatın otoparkında görüldü..maşallahı var
bugün kırmak sevisinde sıyah bir evo vardı 34 YN 290 arka bagaj kapagında ufak bir hasar vardı kendisini biraz bekledim gelen olmadı kendisine geçmiş olsun diyorum
34 VLK 93 Kırmızı gp gültepe park halinde gördümm
33 BEY 14 Soner Aktaş ile yol üstünde onun bizi farkedip selektör yapmasıyla duruldu ayak üstü tanışılıp konuşuldu. İşe yetişme durumundan dolayı uzun bi sohbet olmadı ama tanışma ve Soner beyin eski egzotiğiyle hasret gidermesi için yetti. Tekrar selamlar Soner Bey.
34 UA 6622 Atalar hacıoğlunun oralarda görüyorum hep
Dün konya yolundan öğlene doğru eskişehir yoluna dönerken 06 BM ... gri punto görüldü bir bayan kullanıyodu ve stickerliydi![]()
Koşuyolunda gri punto gordum ust camda stıckrı wardı dun sabah gordum bı uzun yaktım ama tınlamadı ee sabah sabah ayılmamıstır kesın multı jet motoru gıbı![]()
34ksu28
PLAKALI ARAÇ SAHİBİ BUGUN SENLE BERABER KÖPRÜDEN GEÇTİK FORM ÜYESİ İDİN AMA ADINI BİLMEDİĞİN İÇİN BU ŞEKİİLDE ARAYİM Bİ SİZİ DEDİM AMA KISMET NİYE ARIYORSUN DERSENDE FORM ÜYESİ OLDUĞUNUZ İÇİN ARİM DEDİM İÇİMDEN GELDİ Bİ SÜRE YAN YANA YOL ALDIK ZATEN
ser kürsüde böyle bi bölüm vardı![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri