meksika caddesindeyim
35 hsk 76 siyah punto özkanlar migros
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
beylikdüzü bizimkent çarşının otoparkında siyah stickerlı gp plakasını alamadım
32 k 1956 bugün küçükyalıda görüldü hem ön camında hem arka camında stıcker mevcut
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
06 BT 4942 KIRMIZI KM JANTLI YANINDA BİR BAYANLA gazi üniversitesinin c kapısındaki ışıklarda görüldü![]()
34 VK 1106 Sticker'lı Kırmızı GP. Gebze' de bu akşamüstü park halindeyken gördüm.
47 pd ... sonunu yine hatırlayamadımgri gp sahraicedidte görüldü
16 JHT 38ataevlerde görüldü
![]()
Dün gece 12:30'da Narenciye tarafında "HugemaN" görülmüştür acelem vardı yoksa önünü kesecektim![]()
be gece saat 00:00 civarı kartalda sahilyolundan 34 CSD 33 plakalı beyaz punto sağından geçerken korna yaptım ışıklarda yan yana durduk
arka camdaki stıckerı görünce selam vermek için araçtan indim direksiyonda yenge vardı sanırım korktu ama derdimi anlattım
ben gptr den coşkun eşinize selam söyleyin dedim
ama arabada bana yabancı gelmiyor plakada kesinlikle daha önce görüştük ama kim bir türlü çıkaramadım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
https://forum.grandepuntotr.com/members/srkn.html
serkan deveci nin arabasıymış yahu selamlar serkan
yenge baya korktu ama gece yarısı kapkaççı felan zannetti herhalde yaw
Abi Çok Tehlikeli O Saatte Puntocu Falan İnsanların Dostu Var Düşmanı Var Her Stickerlı Araca Öyle Yaklaşılırmı..Korna Çal Uzaktan El SallaYa Çekse Silahını Yanlış Anlasa Ateş Etse Ya Bayan Polise Şikayet Etse Şu Adam Bana El Salladı Falan Takip Etti... Polisede Derdini Anlatamazsın
)
Sol Şeridi Kapama Belki Ben Geçerim...Kapasanda Fark Etmez Polemiğe Girmem YaN KoYaR, GideriM.!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri