bu sabah 7.50 gibi 34 AT ... plakalı stickerlı kırmızı gp gördüm küçükçekmece yanyolda e-5e çıkıyordu..
burdan o kadar araba yazdık daha bi tanesi de çıkıp benim demedi. neyse tekrar şansımı denemek istiyorum. Bayramın 3. günü Kartepe de Beyaz Evo gördüm 41 K ... plakalı
bu sabah 7.50 gibi 34 AT ... plakalı stickerlı kırmızı gp gördüm küçükçekmece yanyolda e-5e çıkıyordu..
beni hic trafikte goren yokmu yahu?
nerelerde dolasiyorsaniz gelip oralarda gezineyim![]()
Yakinda gorursun nasilsa garantim bittti . Bakalim 75 ten neler cikiyor ..![]()
Kütahyada bugün 34 GKH 56 kırmızı gp gördüm kornada caldım ama karşılık gelmedi ya aracı o haliyle 2.el almıs forumdan habersiz yada aracı kullanan farklıydı sanırım
I ♥ Punto
işyerinin bahçesinde emre abiyi(emrequzel) gördüm![]()
bence bi index yapılmalı sabit bir başlıkta
mesela
34 BJK 1903 Tuncay T. (VooDoo)
bu şekilde bir başlık altında liste halinde devam edebilir..
şeklinde yazılırsa ctrl+f yaparız araba kimin görürüz gerekirse ona özel mesaj bile atabilir gören arkadaş
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
35 pu 061 bugün akşam Mersin kipa otoparkında benim yanıma parketmişti.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Aslinda herkes msjı buna göre yazsa ve bir sonra'kide alinti yaparak gitse yine istediginiz sonuc ortaya cikar
Olmayinca vermesi kolay tuncay![]()
Konu femoli tarafından (27/11/2010 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.
kemoli abi nabtın ya yıllardır işleyin düzenimi bozacaksınınız![]()
bugün önce kırmızı 06 yun yada run dı tam hatırlayamadım sonradan ümitköyde gördüm park halindeydi,
bide siyah 06et.. yine yalnış hatırlamıyosam arcadium un arkasındaydı çiçekcinin önünde kimse yoktu içinde ama
selam veremedim kimseye..
Eskişehirde 26 TF ... plakalı stickerlı grande punto görüyorum farklı yerlerde. Camlar filmli jantlar kapak ve siyaha boyalı.
dün dükkana Platinun,mjet
bugünde savagı geldi![]()
16 CSE 79 12.30 da ataevler de görüldü![]()