34 BU 9645 servogp olmasın sakın 5 kollu Momo jantlı...En son konustuğumuzda tatile cıkacaktı.
Printable View
35 YP 929 okulun otoparkında gördüm,şimdiye kadar fark etmediğim stickeri şimdi farkettim :) kaç yıldır görüyorum o aracı :).
sanki bugün emrequzel i gördüm akşam saatleriydi
mehmet kısa zamanda sana bı stıcker ayarlayalım:laugh000::laugh000:
Dün yamaçevler oyak sitesi girişinde kırmızı Gp gördüm oda bana baya bı baktı burdamıdır :)
34ea**** çeşme çarşı girişinde, geçen yılda burlardaydı, tatildemi çalışıyomu acaba? :)
sabah 9:25 civarında Altunizade'deki opet'in orada gördüm. 34 VL 2583,bolero kırmızı,opet'e doğru girme çabasındaydı.
kanatlı alışveriş merkezi önünde kırmızı bir gp.. formumuz üyesi... 34 ghn gerisini unuttum....
yaz geldi sık sık görebiliyoruz ama nedense beni gören yok yaw :)
bugun anıtkabir in ordan geçerken stickerini farkettigim 06ba.... gri skydome lu bi punto gördüm ışıklarda yanyanaydık ama farketmedim valla slm verirdim yoksa bni geçtikten sonra farkettim :D
07 EAE plakalı Siyah Grande Punto gördüm dün akşam, Konyaaltı'nda şişçinin önünde benim arabanın yanına koymuş görüşemedik ama :)
dün taksimin aşşasına inen yolda tolgay ın t-jet i gördüm =)
Bu sabah 1.kordonda 45 RU *** Siyah renkte bir grande punto üyesi gördüm.Arabası çok şıktı maşallahı var Manisali kardeşime burdan sevgiler:)
bu sabah Mersin Adnan Menderes sahil yolunda 33 DD 9.. siyah gp gördüm, sürücüsü olan bayan sol şeritten kaptırmış gidiyordu.
Romeo_er2, Ertuğ'un siyah Punto Sport'u gördüm 7.cadde yakınında gerçekten de güzel duruyodu araç...
35yn457 1saat kadar önce yesildere altinyol arasında gördüm. Puntoda değildim selam veremedim.
müsait bi zamanda tabiki neden olmasın =) ben sürekli oralardayım zaten
Az önce Turan caddesinde (Ankara/Polatlı) Elma şekerini gördüm çiçekçide aracı süslüyorlardı. :)
ıskarta at çöpe :D
sen neler yapıyordun peki oralarda ibrahim kardeş :D
az önce serkankucuk ile tanışmış olduk, siyah araca kromajlar yakışmış.
ozderemiydi menderesmiydi neydi o gümüş gri gibi bi renkte punto, arka sag alt kosede forum etiketi vardı, hızlı geçtiğim için fazlasını göremedim :)
Beyler aracm izmrde ama bn yokun,suan abmde.çok ykn sürede ins gelicm