yeni katildim araniza sticker yollayabilen varsa rizeye bana ulaştirabilirse sevinirim..
Printable View
yeni katildim araniza sticker yollayabilen varsa rizeye bana ulaştirabilirse sevinirim..
Hoşgeldiniz :)
tanışma bölümü;
Tan??ma - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu
sticker talep formu;
https://forum.grandepuntotr.com/yone...lep-formu.html
paranoyak ettin beni forum :) trafikte ne zaman bir punto görsem tebessümle gözlerinin içine bakıyorum şoförün forumdan mıdır diye.... :)
en kötüsüde bayan sürücüye selektör çakmak, bi gün biri kesicek önümü :)
EMK 82 İzmir otogar'da park halinde görüldü:)
50. Yıl-Cebeci yolunda sabahları işten dönerken bir punto görüyorum durağın yanında park halinde:) Plakayı dikkat etmedim ama jantını beğenmedim :D
azönce esatta bi kırmızı bi gri sticker'li punto görüldü
34 J 0854 simdi Gebze mutlukentte gördüm :)
küçükçekmece belediyesi otoparkında kırmızı gp görüldü..
bugün ankamall'in önünde metro girişinde forum stickeri ve CCK stickerli siyah punto görüldü
dün öğlen beylikdüzü perlavista otoparkında gördüm :)
https://o1306.hizliresim.com/1b/3/nrfu0.jpg
Saat 22 civarında FSM Köprüsündenden Gaziosmanpaşa sapağına kadar 2 tane stickerli Punto'yu şimşek çaktırarak sağa çektirdim. Eğer ki okuyorsanız; Delicesine sellektör yapan o Bej Punto'ya küfür etmeyin beyler. En azından fazla etmeyin:-)
20 ANA 089 Denizli/Forum çamlık önü Siyah stickersiz Fiat Punto
Kayseri den neden kimse yok:(((
Hemen hemen hergün büyükçekmece içinde iki tane tjet görüyorum biri siyah diğeri kırmızı foruma üyelerdi ama isimlerini hatırlamıyorum :)
35 kts 45 mehmet ali abi görüldü selam verildi :) çok uğraştım kendimi göstermek için :P
35 te 22 anadolu caddesinde soldan yardırmış :)
Cuma günü Avcılar'a doğru giderken EM 1124 gri Grande görüldü, gri renkli, stickerli ve bayan sürüyordu.
Bugun Eskisehir seker fabrikasi onunde gri 33 plakali sitemiz stickerli bir grande goruldu... selamlar...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Eskişehir'de Ankara plakalı bir punto ile birbirimizi geçip durduk stickerlı idi.sellektör korna el kol hareketleri vs yapıldı anlaşıldı koklaşıldı sorun yok.Ama kimdir bilinmez. ; )
Dün öğleden sonra guzelbahce mıgros
Eklenti 26290
Geçen akşam görmüştüm ama plakayı unuttum yahu :)..Bayrampaşa,Terazidere mah.Esenler caddesi üzerinden otogara doğru gidiyordu..Saat 20:15 civarı..RT gibi bişeydi sanırım :)
35 GA 7355 İzmir Belediye binası onu Konak saat 18:56
33 DD 924 kimdir siyah gp?
gece 9 da bucada farsız geziyodu çılgın :D