otogar kavşağında 35 CFJ 11 plakalı titanium gri bir forum üyesi gördüm. Işıklarda arkasındaydım ama İsuzu Çift kabin kullandığım için selam veremedim :D
Printable View
otogar kavşağında 35 CFJ 11 plakalı titanium gri bir forum üyesi gördüm. Işıklarda arkasındaydım ama İsuzu Çift kabin kullandığım için selam veremedim :D
yarım saat önce gaziosmanpaşa tem otoyolunda 34 ep 8256 gibi bi plaka gördüm. stikırı da vardı. kornaya da bastım ama tanıdı mı beni bilmiyorum
sticker varmı goremedim ama plaka ve arac cok tanıdık geldi izmirli arkadaslar biliyordur belki 35 CAU .. arac orleans mavi uzerindeki jantlar yanılmıyorsam 17 t-jet jantı ancak beyaza boyanmıs sekilde forumdan mı acaba?
ekar sokakta park halinde gordum ;)
06 ET 1734 siyah , aynı yerde oturuyoruz sanırım devamlı karşılaşıyoruz ama sürekli plakayı unutuyorum yazıcam bi türlü yazamadım dostum ;)
bugun ankara 100. yılda Arı koleji girişinde 06 BG .... plakalı new orlans mavisi gp gördüm. stiker vardı arka camda sanki.
korna çalamadım, alfa romeo içindeydim
Pazar günü akmerkez önünden gidiyordu kırmız grande punto plakası aklımda dğeil.yeşil sticer vardı onu hatırlıyorum:)
buqun mavı bır puntoyla sahıl yolunda zevklı bı gosterı ıcındeydık guzelde bıttı uyemı bılmıorum ama belkı gorur
06 BS x beyaz bi punto gördüm Ankara / Sincan Belediyesi yakınlarında :)
gaziantep sanko parkta otopark -2. katta parketmiş bir gri gp gördüm stickerli.
gaziantep te gezen kırmzı punto evo gören el sallasın sticker olmasada gaziantep te başka kırmızı evo olduğunu zannetmiyorum.:P
Ankara göksu parkında 2 adet bordo sticker lı bravo vardı 1-2 saat önce
hafta içi her gün sefaköy ambarlı arasında bir yerlerde 34özkankurtuldu34 ü görüyorum her gördüğümde yazamıyorum haftada bir toplu yazıyorum :D
Bugün sahilde Boyacıköy de kaldırımda turuncu stikerlı siyah Punto (çok sıkışık park edilmişti plakayı göremedim)arkasından Aşiyan Mezarlığının karşısında kırmızı 06 SU ... plakalı Punto..İstinye den Ortaköy Ulus a kadar birsürü punto....
bugün akşamüstü İzmit İstasyonda egzotik ve görsel modlu güzel bir GP park halindeydi. Plakası 41 DP 782, selamlar olsun. Ama stickerı bir hayli eskimişti, yenilemek lazım :)
Bugun Ankarada çok sayıda Bravo ,Punto gördüm ama plakalarını hatırlayamıyorum :tv_happy:
26 TL ??? gri GP birmotta sahibini bekliyordu.
34 EJ 6353 gri punto sahibi kim bilmiyorum ama önümde gidiyordu yetişemedim:)sancaktepeden kartala giderken ortadağda samandıra tesislerinin orda gördüm dün aksam saat 17.30 civarı.
Dün dışkapıda keçiörenden gelip çankrı caddesine giren 06 KA .... lav kırmızı bravo bana selektör yaptı ama kim olduğunu göremedim..
26 TF ... NEO alışveriş merkezi önünden çevre yolundan giderken..... siyah bir GP.....
beylikdüzü belediyesinin önünde gri beyaz stickerlı punto plakayı göremedim
tyler durden atalayx
15 dakika önce Seyrantepe Lojmanların yakınındaki pastane önünde beyaz Abart logolu 34CSD33...
Bende yolda karşılaştım bikaç sefer onunla en sonunda trafikte ilerlerken selamlaştık anadolu yakasından taksime iş yerine geçiyomuş :)
16 mayıs, optimum önünden rüzgar gibi geçti kırmızı renk ve beyaz logolu GP bide yine aynı gün elvankent 12. caddeden gri GP yetişemedim valla trafik vardı :) zaten haftasonları gelebiliyorum ankara'ya görev nedeniyle, yakalarsam durdurup tanışcam kimi görürsem trafikte, olmuyor böyle :) :)
14 Mayıs'ta İzmir Güzelyalı Sahil Yolunda beyaz stickerlı bir Grande Punto'yla karşılaştık. Sıkışık trafikte zorla korna çalıp önüne geçtim. Sonra baya önlü arkalı devam ettik. Daha sonra korna çalarak yoluna devam etti. Plakası 35 FP yada FA olması lazım.
benim evin karşındaki apartmanın önünde duran siyah GP sahibi burda mıdır? yoksa camına sitenin linkini yazıp bırakıcam:)
Yaw arkadaş Şu koskoca Ankara'da daha Birtane sticker li göremedim..
18 mayıs güneşli minibüsle istoç durağına doğru giderken ters yönden holiday lnn otelinin önünden birtane kırmızı bir gp plakası 34 yps idi sanırım arkasında sticker da wardı müşteri olmasa idi arabayı ters çevirip yakalıcaktıkta müşteri vardı :D saat 16:30 civarlarında
dumanoğlu manchman12 huss gördüm
real otoparkta bd 4562 (sanırım) granit gri sağlam modlu sanırım jagar :)
yanına park ettim çıkarkende karşılaştık ama çok acelem olduğundan konuşamadım.
Bugün Muttalip yolunda gri bi puntoyla selamlaştık ama plakasını alamadım hemşerimin ikimizde biraz hızlıydık sanırım... Selam olsun.
dal1984 aydınlı ancester siyahinci35
Cukurambara balgat koprusunden doner ıken beyaz stıckerlı mavı gp gordum arkamda ıdı yanımdan gectı,genelkurmayın onundekı alt gecıtte grı gp gordum topraklıga kadar arka arkaya gıttık yaslı bır bey ve bayan vardı arac ıcınde sellektor yaptım fakat farketmedı buyuk bır ıhtımal arac oğluna aitti
Dün akşam 06 GKN-- gördüm tıs tıs gidiyordu yetişemedim :)
bugun sabah 9 da ımes sanayı sıtesınde 35 pe... stıckerlı bır punto gordum..