valla hoş tesadüf
ikilemişsin puntoları
yalnız dikkat et sahibi telif hakkı falan istemesin resmi görünce
Printable View
:) o değilde aradaki 8 farkı bulabilecek misiniz?
birinizinki benzinli birinizinki dizel mesela :D
birinin ön camında ogs var diğerinde yok
tebrikler:) bende 2. fark buldum birinin arma kırmızı diğerinin ki mavi:)
biri seri2 biri seri1 logolardan belli
bu arada Ertugnun turbo canavarı da Muslum abının ordaydı yanlıs gormedıysem :)
ikisinin plakalarıda farklı hem rakamları hemde haneleri hemde harfleri
Birinin ayna kapakları arabayla aynı renk diğeri siyah :P
Erdem benden hızlı çıktın :)
ooooooo
çok yavaşsınız yaaaa
alın size bir tane daha
birinin tampon ızgarası gri boyalı
diğerininki siyah
şaka maka 8 fark çıkacak ortaya:) Çoşkun senden daha teknik farklar bekliyoruz:)))
tamam alın bakalım bir tane daha size
ama ne kadar teknik bilemem
birinin direksiyonu sağa dönük
diğerinin ki hafif sola doğru
plakalıklar farklı
farklı fırmaların plakalıkları mevcut :)
biri dinamic, diğeri active. dikiz aynalarından.
Arkdaşlar konunun başlığından sapmışsınız mod arkdaşım ilgilenirsen sevinirim :)
Hoca cemaat ilişkisi :D
zaten ilgileniyorum baksana 8 farkın 5 ini ben buldum :cool0000:
aslında konunun içindeyiz yaw:ohmy0000:
trafikte gördüğümüz 2 gp nin farklarını bulduk :cool0000:
ama tabi bu dündü konunun başlığıda bugün olduğuna göre konuya dönebiliriz
evet varmı arkadaşlar bugün trafikte gp gören:cool:
Cumartesi saat 15,00 gibi panora alışveriş merkezinde 06 BD 1642 eakbas nikli arkadaşımızın arabasını gördüm. "Ben 10 im ben" yarışmasına katılıyordu heralde.:D
kaçırıdık gül gibi yarışmayı :D:D:D ödülü neydiki :D
Bu gün iki sefer 33 ABF 21 Plakalı koyu griydi sanırım rüzgarlığı güzel kendi ayrı güzel bir puntolu arkadaşımızı gördüm ( ilki merkez çarşıda diğeri de forum alışveriş merkezinin önünden geçerken ) yanından Tigracığımla geçtim bi korna falan çaldım da yanlış anlar düver müver :D fazla üstünde durmadım :) Puntolanınca sellektörü yakacam ama gördğüm yerde söyliyim :D
Aman erkan :D dikakt et sakata gelme tigrayla falan tanımazlar..Sonra sana haydarı flan tanıtırlar ::P
ehehehe :D vlla kağan bey abicim :D bi haydarda bende var aslın da :D haydaaar haydaaaaar diye türkü söyleriz :) gerçi sitemizdeki puntocu arkadaşlarımızın medeni insanlar olduğunu biildiğimden pek o durumlara geleceğini sanmıyorum aslında ammaaaaaa tüm mersinli puntotr sticker li arkadaşlar siyah opel tigra kullanan kişi benim ona göre yabancı görmeyin beni :)
dün 06 vd 021 plakalı egzotic kırmızı gördüm ankamall de :D çakallll ne işi varsa :)
14 şubatta 2. Köprü yolunda 34 de 6001 i gördüm kirmizi. Yanina gidip korkna yaptim ama anladimi bilmem
okadar çok punto görüyorum ki. ama üye olan yok. yada herkes benim gibi stecker bekliyor.. :)
:) kendi arabamıza yapıştıramadık , fazladan bahsediyorsun :) hehe şaka yapıyorum bu hafta gelecekmiş. dediğin doğru aslında ama çıkarmaları bu ortama girerek isteyerek dialog kurarak elde edilmesi daha güzel olur sanırım. Ama selamlaşıp bu siteden bahsetmek iyi olur..
Bu hafta diil yarın geliyor :) Yarın stickerler kartvizitler elinizde ;)
Yok printer sizlere ömür :) (kesinlikle hp 5110 almayın ) başka birinin yazıcısından adresleri telefonları döktüm şimdi poşetlemeler bitti akşam üzeri kargo teslim yarın elinizde :)
Doğru söylüyorsunda ondada kartuş sorunu var diyorlar. Hemen bitiyor ve sonradan doldurmayıda kabul etmiyormuş ee yeniside makine fiyatına :)
arkadaşlar konumuza geri dönelim
yoksa ben size dönücem
en kral kartuşu ve yazıcı makinasını hediye edicem )))))))))
Aramızda para toplayıp Mehmet kardeşime en kralından bi yazıcı almayı öneriyorum :)
Biraz önce bir üye gördüm ama plakasını almamışım :D:D
Ben bundan sonra tüm gördüğüm araçların plakalarını yazacam bakalım en çok kim görecek :D
10 dk evvel stecker ve kartlar gelmiştir. artık yollarda benide göreceksiniz :) ilgilenen , emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.