Sanırım Fırat 'ın (krakercocuk) tozunu yuttuk, eski borsa binasının önünde 08:50 gibi
16 p 4978 bugün tofaşın otoparkında gördüm
Sanırım Fırat 'ın (krakercocuk) tozunu yuttuk, eski borsa binasının önünde 08:50 gibi
o senmiydin hocam
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
haha yakalandın abi
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bugün kartal sahilde park halinde egzotik GP, 34 Au .... plakalı üyemizi gördüm. ben düğün konvoyundaydım..
öğlen 15:00 suları gibiydi 35 DND 78 plakalı mert35'i gördüm desem yalan olur o beni gördü yanıma gelip selam verdi falan mutlu oldum ilk defa biri gördü beni zaten kendide söyledi yakından görmüş olduk aracını diye bayağı bir arkasından gittim sonra yıkamanın önüne gelince mecburen girmek zorunda kaldım saolsun giderkende selam verdi bende 2 selektör çaktım vedalaştık
Konu edelsang tarafından (27/09/2010 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
06 RED ** kırmızı punto stickırı vardı park halindeydi
dün akşam halkalı-fatih sultan mehmet istikametinde 34 GE 1661 plakalı aracı gördüm. forumdaki nikin ney diye sordum ama anlamadı galiba. bizden biri değil galiba. eski forum üyesi satmış mı acaba arabasını başkasına?
fv 137 ufuk punto...forumdan çıkarken
----------Captain Crax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Ufs merti gördüm arabasını yıkatıyordu organizede...
I ' m c a p u l i n g . . .
gectıgımız hafta cumartesı memlekete gıderken ızmıtte 34 vck 38 plakalı arkadası gordum.selamlastık ve yola devam ettık.dun de donerken gebzede 26 ft plakalı bır arkadası gordum.
Aynen Bende Suat Abiyi Gördüm Memlekete Gidiyordu Hoş Bi Karşılaşma Oldu
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
konak sahil yolu nyhatshu nickli evocu arkadaşımız..sky'ına gurban
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri