Renonun işidir.Clio III yalan oldu diye ağırlarına gitti tabii![]()
arkadaşlar garantinin son reklamında gp silüeti koymuşlar araç kaç sefer marş basmıyo (yekiniyor) epey bi aşağılamışlar gp yi, fiatın yerine olsam kaldırtırdım reklamı
geri döndüm......
Renonun işidir.Clio III yalan oldu diye ağırlarına gitti tabii![]()
ben uzaktan gördüm tvde gp ye benzettimdi![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
bence basbaya GP yaw
https://www.youtube.com/watch?v=n6CBYtp340Q
Konu OzzY tarafından (04/05/2008 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan bu bizim GP gerçekten.Videoda bu kesinlikle belli.Tabi marka yok.Kanunen birşey yapılır mı bilemiyorum ama imajı zedelediği kesin...
Evet abi aynen katılıyorum sadece markayı kaldırmışlar bence...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Garanti Bankası Doğuş Holdinginmiş..VW Polo, GP nin yarısından az satıca böyle oldu demek ki
Yukarıda Reno yazdım da onların işi değilmiş.
Çizimler esas alınırsa ve kanıtlanırsa sanal ortamlarda gp olduğu kanunen haklar doğabilir. Ama Tofaş - Fiat 'ın üstelemesi lazım bu konuyu zedelenmiş imaj adına.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
o reklama kıl oldum zaten
Garanti Bankası >> Haklı Müşteri Hattı >> Önerim Var
Garantinin Görüş / Önerim Var bölümne yazalım arkadaşlar reklamın kaldırılması hakkında
bencede guzel bir reklam degil fakat gp min reklamda olması beni mutlu etti..bu kadar buyuk bir ismin bizim gp mizi model olarak kullanması bence mutluluk verici..arkadaslarım reklamı gorunce senın gp cıktı dıo yanı mars flan olayları reklamın gereklılıgı oldugu ıcın pek ınsanlar duyarlı olmuo..konsept olarak bence hersey normal unutmayalım bızım gordugumuz reklamı fiat'ın en ust makamına kadar gidio ve bilgilendirilio...
acıkcası kişisel gorusum bence hersey normal...
saygılar...
not ; (suan her 1 km de bir gp gormekteyım acıkcası garanti bankası olarak bende bu kadar ilgi çeken aracı reklamımda kullanmak ısterim.fiat'ında bundan bir rant elde ettiği ortada,yoksa coktan kalkardı bu reklam.)
PUNTO GP TUNING SOUND PLANET A MARINO 1 - YouTube punto ss sitemi izleyin arkadaşlar
cıty arızası varsa bilinki gp.dir![]()
Garanti istediği kadar yırtınsın . Gerçi kötü bir imaj yok bunda..![]()
Resmen gp
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
konu resmen hortlamış (2008)
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
sağlam hort
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri