Alıntı cgty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
az önce gördüm imzamın bulunduğu yerde imzalara dikkat edelim şeklindeki yazı dikkatimi çekti? insanlara bu vatanı kime borçlu olduklarını hatırlatmanın bence yasağı olmamalı. Şuanda aynı imzamı yazabilmek için izninizi bekliyorum... sonuçta Atatürk olmasaydı www.grandepuntotr.com'da olamayacaktı ve bunun bilincindeyken buna karşı gelenleri en sert dille uyarmakta bizlere düşüyor...
Sevgili arkadaşım Atatürk ile ilgili düşüncelerini saygıyla karşılayabiliyorum. Bu topraklar üstündeki herkez Atatürk'e minnet borçludur. Saygısını ve sevgisini en güzel şekilde göstermelidir. Fakat sen bana göre biraz fazla ileri gitmişsin. Atatürk'ü putlaştırmışsın. Atatürk olmazsa hiçbirşey olmazdı demek çok yanlış bir kavramdır ve bu seni şirke götürür. Bence herşeyin yaratıcısı Allah c.c. unutmaman gerekir. Yaratılan herşeyin bir sebebi vardır. Olan olayları şekillendiren bizleriz fakat sonuçlandıran yine odur. Saygılarımla

Forumda aslında böyle bir yazı yazmak istemezdim ama arkadaşın ülkede son yaşanan olayların etkisiyle sanırım böyle aşırıya kaçtığını ve kendisinin yanlış bir yolda olduğunu anlatmak istedim.