az önce gördüm imzamın bulunduğu yerde imzalara dikkat edelim şeklindeki yazı dikkatimi çekti? insanlara bu vatanı kime borçlu olduklarını hatırlatmanın bence yasağı olmamalı. Şuanda aynı imzamı yazabilmek için izninizi bekliyorum... sonuçta Atatürk olmasaydı www.grandepuntotr.com'da olamayacaktı ve bunun bilincindeyken buna karşı gelenleri en sert dille uyarmakta bizlere düşüyor...
ne yazıyodu?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
siyasi içerikli değilse uyarılacağını sanmıyorum.
Belki resim boyutları ve dosya büyüklüğü ile alakalı olabilir, ama imzadaki düzeltemden önce size öm atılmalıydı !
GP in mirror is faster than they appear !
imzanızda ne yazdığını yazabilir misiniz?
Çağatay bence imzan vatanın borcundan öte argo tarzı bir yazı bu şekilde bir yazının yeride bu site değil, imzanı tam olarak hatırlamıyorum ama içinde bazı kelimelerin bu siteye yakışmadığı için silindi imzanı özelden gönderirsen değerlendirmeye alınacaktır ..
Burası bir otomobil platform u imzalarımızda buna göre olması temenimizdir . yinede bu şekildeki imzalarınızı özelden atarsanız bu takım sorunları yaşamazsınız ...
Vatan hepimizin, hepimiz yeterince saygıyı gösteriyoruz göstermeliyizde .
Teşekkür eder keyifli forumlar dilerim ...
GRANDEPUNTOTR
Yönetim
femoli
böyle imzalarımıza onay almak için yönetime mesaj mı atmamız gerekiyorimza ile ilgili kural konusunun güncellenmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
o yazılan yazı bir şiirden alıntıydı "be hey dürzü" daha öncede haberlere çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum bir esnaf işyerinin duvarına astı diye zabıtayla başı derde girmişti..ya Neyzen Tevfiği sevmiyorlar ya da şiirini![]()
https://forum.grandepuntotr.com/geyi...uncements.html
Forum kurallarında imzalar ile ilgili bir madde var. İlla ki her yapılanı önceden tahmin edip buna göre bir kural koyamayız. Zaten moderatörlük kavramı da biraz bunun için var.
Moderatörlük için insiyatif elbette olacaktır ama bunun kullanımındaki şekilde çok önemli. Üyenin hareket tarzına göre moderatörde bir eğilim belirleyecektir. Bu yaklaşım tarzının ne kazandırıp ne kaybettireceği daha sonra ortaya çıkar zaten. Madem konu Neyzen Tevfik'ti, aynı sözlerin geçtiği linkteki mesajda neden edit yada başka bir uygulama bulunmuyor ?
https://forum.grandepuntotr.com/sana...en-tevfik.html
Dediğim gibi, ben imzayı görmedim. Orada Neyzen Tevfik'den alıntı olduğu belirtilmemişse, onun bir Neyzen Tevfik şiiri olduğunu anlamak durumunda değiliz.
Bu konunuyu başlık açarak gündeme getirmek yerine, yönetime açıklayıcı bir mesaj atılsaydı, sorun çoktan çözülmüş olurdu!
Alıntı yapılan ve ozanın Atatürk karşıtlarına seslendiği şiir, bu sanırım:
BE HEY DÜRZÜ
Ne ararsın TANRI ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım, içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma.
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin .
Neyzen TEVFİK
Konu Linos tarafından (06/03/2008 Saat 23:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
Sevgili arkadaşım Atatürk ile ilgili düşüncelerini saygıyla karşılayabiliyorum. Bu topraklar üstündeki herkez Atatürk'e minnet borçludur. Saygısını ve sevgisini en güzel şekilde göstermelidir. Fakat sen bana göre biraz fazla ileri gitmişsin. Atatürk'ü putlaştırmışsın. Atatürk olmazsa hiçbirşey olmazdı demek çok yanlış bir kavramdır ve bu seni şirke götürür. Bence herşeyin yaratıcısı Allah c.c. unutmaman gerekir. Yaratılan herşeyin bir sebebi vardır. Olan olayları şekillendiren bizleriz fakat sonuçlandıran yine odur. Saygılarımla
Forumda aslında böyle bir yazı yazmak istemezdim ama arkadaşın ülkede son yaşanan olayların etkisiyle sanırım böyle aşırıya kaçtığını ve kendisinin yanlış bir yolda olduğunu anlatmak istedim.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
İmza be hey dürzü felan değildi içinde serefle serefsizlikle ilgili bir şey vardı sanırsam cağtay arkadaşımızda bunu kötü niyetle yaptığını zannetmiyorum tanıdığım iyi bir arkadaştır ..
Neyse fazla uzatmanın anlamı yok sanırsam bu gibi önem taşıyan imzaları yönetime bildirdikten sonra imza olarak kullanılması gerekiyor ...
bu konu daha fazla uzamasının anlamı yok ..
Kilitli
Konu femoli tarafından (07/03/2008 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri