14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: pc yardımı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

sistem gayet uyumlu ama amacını öğrenebilirsem daha güzel bir sistem önerebilirim.

çünkü,
    - yeni X38 serisi anakartlardan önerebilirim (marka asus tabii)
    - işlemci: Q6600 yi tek geçerim, fiyatı epey düştü bununda,
    - amaç oyun ise ekran kartı : ZOTAC 8800GT AMP Edition...veya...Sapphire ATI 3870 )
    öncelik oyun değil ise: XFX 8600GT veya Palit 8600GT Sonic

ama her koşulda hdd biraz az olmuş.. malum fiyatlar gayet makul sevieylere geldi,

senin yerinde olsam 500GB dan aşağısını düşünmezdim bile!

ve marka oalrak da Seagate 7200.11 serisi, tek plaka, dikey yazmalı yeni modellerinden.

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı unik06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistem gayet uyumlu ama amacını öğrenebilirsem daha güzel bir sistem önerebilirim.

çünkü,
    - yeni X38 serisi anakartlardan önerebilirim (marka asus tabii)
    - işlemci: Q6600 yi tek geçerim, fiyatı epey düştü bununda,
    - amaç oyun ise ekran kartı : ZOTAC 8800GT AMP Edition...veya...Sapphire ATI 3870 )
    öncelik oyun değil ise: XFX 8600GT veya Palit 8600GT Sonic

ama her koşulda hdd biraz az olmuş.. malum fiyatlar gayet makul sevieylere geldi,

senin yerinde olsam 500GB dan aşağısını düşünmezdim bile!

ve marka oalrak da Seagate 7200.11 serisi, tek plaka, dikey yazmalı yeni modellerinden.
    ya aslında pek fazla amaç denecek bir olay yok. eve alıcam.. benim tek isteğim üç beş proğram bir araya geldiğimde gıg dememesi.. takılma yapmaması önemli olan.. oyun oynamıcam ama işlemcimin şu an piyasada buluan en iyilerinden birisinin olmasını istiyorum. ve diğer parçalarında ona uyum sağlayacak onun hızını kesmeyecek kadar olsun yeter. oyun oynamayacağım için şu an ekran kartı düşünmüyorum bile ama belki onuda alabilirim. hdd konusunda ise 320 gb bana fazla bile aslında. 500 gb"ı ben ne yapım ki. aslında düşüncem şuydu sabit bir hdd işime pek yaramaz ben de en az taşınabilir 500 gb lık düşünüyorum.. benim çin taşınabilir daha önemli.. o yuzden hdd bana yetiyor..
    peki bu sistemi en uygun nerden bulabilirim...
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya aslında pek fazla amaç denecek bir olay yok. eve alıcam.. benim tek isteğim üç beş proğram bir araya geldiğimde gıg dememesi.. takılma yapmaması önemli olan.. oyun oynamıcam ama işlemcimin şu an piyasada buluan en iyilerinden birisinin olmasını istiyorum. ve diğer parçalarında ona uyum sağlayacak onun hızını kesmeyecek kadar olsun yeter. oyun oynamayacağım için şu an ekran kartı düşünmüyorum bile ama belki onuda alabilirim. hdd konusunda ise 320 gb bana fazla bile aslında. 500 gb"ı ben ne yapım ki. aslında düşüncem şuydu sabit bir hdd işime pek yaramaz ben de en az taşınabilir 500 gb lık düşünüyorum.. benim çin taşınabilir daha önemli.. o yuzden hdd bana yetiyor..
    peki bu sistemi en uygun nerden bulabilirim...
    anladım,

o zaman 250GB 16Mb cache'li bir seagate 7200.10 serisi alıp,
    external olarak da bir 500GB'lık Western Digital MyBook Essential ya da yine Seagate Agent alabilirsin...ikisi de evladiyelik aletlerdir.

eğer intelin yeni x38 platformunu destekleyen bir board alırsan uzuun bir süre upgrade olasılığını öldürmemiş olursun..haa..upgrade filan etmem diyorsan ASUS'un ya da EPOX'un boardları gayet verimlidir.

ekran kartıyla işin olmaz ise.. onboard ATI ekran kartlı ço güzel ASUS boradlar vardı..istersen modelde söyleyebilirim.
    (ama ikinci yazıdğım kartlar..pahalı kartlar olmadığı için oyun oynamıcak olsanda almanı tavsiye derim..özellikle XFX 8600GT yi)

bu arada,
    seçtiğin board'a baktım...gayet güzel.. ve 1066 ram'leri destekliyormul..bu sebeple 1066Mhz ramlere bakmanı öneririrm..daha hızlı bir sistemin olur..hem de dual çalışabiliyorken.

ek:
    sadece online ve online/dükkan alışveriş için yerler:

inventus donanım listesi - sadece online..ama süper bir müşteri hizmetleri mantığı ve ilgi alakaları vardır.

..:: GİGATEK ONLINE ::.. - hem online hem dükkan...ankara seyranbağlarındadır ve sahibi güneş bey çok ilgili ve bilgili biridir.

SanalMarketim.com | En Taze Teknoloji! - hem online hem dükkan...ankara kızılaydadır ve güncel tüm parçaları bulundururlar, olmasa da hemen getirtirler.
    Konu unik06 tarafından (20/02/2008 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek :)

4. Bu mesaj için teşekkür edenler: