Alıntı Mert34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben size direk hastane ve doktor önerisi yapıyorum Hisar Hospital Op. Dr. Ahmet İÇAĞASIOĞLU, kendisi daha önce trakya göz hastanesinin kurucularındandı daha sonra başka hastanalerde de kuruculuk ve doktorluk yapmış ben tekirdağda okurken doktorumdu istanbula geri döndüm hisar hastanesinde karşılaştık. Migrenim var gözlük kullanamıyorum çok rahatsız ediyor beni bu yüzden lens kullanıyorum. Kendisi izlemeye alalım lazer yapalım istersen dedi ayrıca babamıda yakından takip ediyor göz sinirlerinde bir problem var. Biraz tuzlu bir hastane sigortanız varsa iyi olur yada en azından bir kez muayene olup lazer hakkında fikir alın derim
bende aynı hastanede Op.Dr Faruk Eroğlu na gidiyorum cidden aşırı ilgili ve alanı geniş bi doktordur. Hastane olarak tam dediğiniz gibi çok tuzlu bi hastane ama ne gerekiyorsa onu yapıyorlar benim iki gözümde keratakonus var ve sol gözümdede kitle tespit edilmişti dünya göz ve fatih üniversitesi hastanesi direk ameliyat demişlerdi ama sağolsun faruk bey çok yardımcı oldu ameliyatsız damla ve ilaçla ameliyata gerek olmadan ve gerek kalmadan çözüldü kesinlikle ısrarla tavsiyemdir