Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allaha şükür kimse tokatlamadı. Ancak Puntomu alacağım zaman anakaradan hangi araca baktıysam satan kişi aracım sıfır orjinal gibi dediyse ya servis kayıtlarında yada tramer sorgusunda gerçek ortaya çıktı.

Hele bir tanesi var aracım orjinal diyor tramerde 7 defa kaza kaydı var. Dedim bu aracın 7 tane kaydı var adam bana ben aldığımda bişi yoktu şöyleydi böyleydi. Onun içinmi Ankara ddedimi oturp bir düşünürüm. Ankaralı arkadaşlar kızmasın ama kaç defa Ankaradan araç araştırdıysak sonu hep benzer çıktı.

Araç almadıkmı 3 hafta önce enişteye uno aldık ankaradan .
Hemşerim 25 yıl Karabükte yaşadım orda doğdum büyüdüm Karabük'ün çocuğuyum. 2,5-3 senedir de Ankarada yaşıyorum. Burası büyük bir şehir doğal olarakta dolandırıcı ve 3 kağıtçı çok. Ancak Ankara diğer büyükşehirlere göre yine en iyi araç satınalabileceğin şehirlerden biri. Alternatif bol. 06 plaka Karabük'te değerlidir ayrıca. Rahat satılır. 100 araçtan belki 20 si sorunludur senin aradığının içinde ama sen geriye kalan 80e değil sürekli sorunlu olan 20 araç denk gelmiş olabilir. Yinede büyükşehirlere göre kefeye koyduğunda Karabükten gelip en iyi araç alabileceğin kenttir burası.