Iyi Geceler Tatli Rüyalar Gptr ..
İyi Geceler...
Iyi Geceler Tatli Rüyalar Gptr ..
ii geceler gptr![]()
ıyı geceler beyler bayanlar zorlu bı fınal donemı bıttı cok sukur artık uyku zamanı
ZZZzzzzz....
iyi geceler abılerım allah hepınıze rahatlık versın ben bugun sabaha kadar uyumuyorum hepınıze tatlı ruyalar:uyucam::sleepzz:
tum abılerıme ablalarıma ve tum gp ailesine iyi gweceler dilerim allah rahatlık versin
herkese ii geceler
İyi geceler arkadaşlar...
İyi geceler...
iyi geceler... bide artık bitsin su finaller.)
gücü tecrübe kontrol eder...
İyi geceler arkadaşlar...
iyi geceler grandepuntotr
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
İyi geceler
iyi geceler forum ankara buluşması için sabah 08:30 ayaktayım![]()
herkese ıyı geceler abılerım ablalarım hepınıze allah rahatlık versın
![]()
İyi geceler herkese...
10 haziran fotolarımıda yükledim..artık yatabilirim herkese iyi geceler...!!
iyi geceler dostlarım..
herkese iyi geceler..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
İyi sabahlar arkadaşlar-yoğun bir gün oldu...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri