9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bahçe için köpek önerisi

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bahçe için köpek önerisi

Arkadaşlar bahçeli bir ev için köpek cinsi araştırıyorum Köpekler hakkında hiç bilgim yok İsteğim ailemi ve ozellikle 1 yaşındaki oğlumu koruyacak dost canlısı köpek cinsi araştırıyorum Yalnız özellikle çocuk konusunda çok endişeliyim zarar verirse affetmem köpeği vururum.

Sizlerden tavsiye bekliyorum acelesi yok 1 ay süre var arkadaşlar

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

valla dostum köpeklerin genelde tamamı çocukları sever. hele ki yavruyken alıp birlikte büyürlerse... golden cinsi köpekleri tavsiye ederim. labrador da olabilir. ama madem bahçeli ev var cins köpek alıp bu işin ticaretini yapanlardan ziyade barınaklardan edinmeni öneririm. emin ol oraya da bir çok sevgiliye çocuğa eşe hediye olarak alınıp sokağa bırakılan cins köpekler geliyor.

benim önerim önceliğin koruma amaçlıysa labrador rotweiler ve kangal. öncelik çocuğa ve aileme dost olacak diyorsan golden... yahut bunların kırmaları... ama ne alırsan al yavru olarak al derim. hem birbirinizi benimsemeniz daha kolay olur hemde uzun yıllar size sadık kalır... tabii ki gerçekten sevgiyle bakacaksanız...
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hazar Aktaş
    hzrakts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bahçeli bir ev için köpek cinsi araştırıyorum Köpekler hakkında hiç bilgim yok İsteğim ailemi ve ozellikle 1 yaşındaki oğlumu koruyacak dost canlısı köpek cinsi araştırıyorum Yalnız özellikle çocuk konusunda çok endişeliyim zarar verirse affetmem köpeği vururum.

Sizlerden tavsiye bekliyorum acelesi yok 1 ay süre var arkadaşlar
    Abi bende golden retriever cinsi köpek var. Daha 15 günlükken gelmişti kendim büyüttüm yavruyu. Çok şirin sevecen dost canlısı bi köpek. Ve açıkcası her köpek gibi koruma içgüdüsü olan bir köpek. Beni sahibi olarak tanıyıp benimsedikten sonra koruma içgüdüsü başladı. Aileyle birlikte aynı yerde yaşayacaksa saldırgan cinsi çok tavsiye etmem sonuçta köpek ne yapacağı belli olmaz hele ki çocuk varsa hiç önermem. Golden al akşama kadar çocuğunla oynar korur. Zaten goldenların lakabı bebek bakıcısıdır. Tek önereceğim cinstir

Mustafa yıldırım
    KG777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 180

Benim tavsiyem Amerikan boxer lar. Oyun manyağı ve çocuk hastası Besledim biliyorum. Koruma iç güdüsü çok yüksek. Keyifli bir arkadaş

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

istediğiniz köpek olabilir.ama bence sokak köpeği sahiplenin.daha çok bağlı olduklarına %100 eminim.Benim var bi alman kurdu kırmam, sokakta buldum.Yıllarca bahçeden çıkmadı, belli bir erişkinliğe geldiğinde çıktı bahçeden kendi başına hiç ellemedim.yerini hep bildi ve geri geldi.Sokakta serçe gezdi dolaştı, her gece bahçesine geri döndü.Kış geceleri içeri alırdım.İçeri işemesi, kaka yapması mümkün değil.Özgüveni ve keyfi çok yerinde şuan.Taşındım ve terasa koydum.Kulübesi ve çadırı da orda.Hiçbiryere işemiyor, işesin diye uğraşıyoruz başladı ufak ufak.Eğitimi bir kere verince bir daha unutmuyorlar.mesela çok güzel pati verir, sus diyince susar.en keyiflisi de balkona çıkarsınız.çöktüğünüz anda gelip kafasını elinizin altına sokar sevdirir kendini.bi kusur işlediyse suratından belli olur.

Diyeceğim o ki, sokak köpekleri birden fazla ırkın bir araya gelmesiyle oluştuğu için daha zeki olduğu düşünülür.Ben de tecrübe ettim bunu.Size teşekkür eder gibi bağlı kalacaklarına eminim...

Dipnot : Hayvan ticaretine karşıyım.Allah'ın verdiği canı satın alamazsınız.Sembolik olarak eğer yetiştiricisi varsa aşı masraflarını karşılarsınız ama satın almak asla....Buna dikkat edelim..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Ziyaretçi78
    Ziyaretçi Ziyaretçi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

K-9 alman kurdu tavsiye ederim kardeşim tam bir dost canlısıdir.

H.KURU Saygılarımla

rifat erenler
    fluminense - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Çocukla beraber büyüyecekse yada arkadaşlık edecekse büyüdüğünde iri olmayan küçük cins köpeklerden seçip edinebilirsiniz.K-9 - rot ve sibirya kurdu gibi cinsler sıcak yerlerde olmaz, komşumuzun var sıcaktan ağzı kurtlanıyor hayvanın,tamam sağlam köpekler ama bakım yapmak biraz fazla ilgi göstermek gerekiyor.Yaşadığınız iklimi de göze alarak kısa boylu oyuncu,rehberlik edecek,hareketli koruma güdüsü olan bir canlı olabilir.Ben de bahçeli evde otursam dakika durmam alırım,oğlanla beraber büyüyüp gitsinler.Çocuklarla iletişimleri mükemmeldir,onun küçük olduğunu bilir kendine yakın hisseder..

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Labrador öneririm kesinlikle aşırı tüylü değil bakımı daha kolay ve oyun canlısı