Öncelikle herkese selamlar.
Bugün iş yerinde otururken kuzenimin aracına Ahmet abinin yazılım işinden bahsederken aklına yattı bizim kuzenin ve aramamı istedi.
İlk önce Ankara İl Başkanı Sato gardaşımı arayıp numarayı istedim ardından işte o güzel insanın sesini duydum vallaha adımı vermedim ama 2-3 saniye içinde benim olduğumu anladı ilk kez konuşmamıza rağmen.
neyse biraz bilgi aldıktan sonra baktık biz boşuz hemen Ahmet abiyi aradım ve gelebileceğini söyledikten sonra sağolsun atladı geldi yanımıza kadar.İki kişilerdi onlar bizi kesiyor biz onları falan diyormuşum tabiki değil.Ayaklarına sağlık Ahmet abi ve Mehmet geldi muhabbetleri olsun işleri olsun 4-4lük insanlar gerçekten.Neyse konu uzamasın diyelim ve koyulduk işe tabi Ahmet abi yani.
Hemen halletti işimizi ve tesler başladı.
Kuzen memnun kalmış bu arada araç 2004 Megane benzinli ve tüplü.
Bu platforum önünde Ahmet abi ve Mehmet'e teşekkürlerimi sunarım ve tanıştığımız için güzel sohmetlrini eksik etmedikleri için ayrıca teşekkür ederim.
Herkese tavsiye ederim arkadaşlar gözünüz kapalı girebilirsiniz bu işe duyrulur.![]()
Ankara il baskani sayin sato bey diyeceksin terbiyeni takin seni sisman bencil insan :-D
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayırlı olsun güle güle kullansın. Sen hala yaptırma abi sen hala bekle bi yerlerden hediye çıkar diye![]()
Ahmet abi dediğin lafa bak Allahını seversen, o firma bende olacak chiplerin içinde foto çektirip profil resmi yaparımhergün bi çip yaparım aracıma
![]()
Bak yine sizi düşünüyormuşum![]()
AnlamadımMurder;922633[COLOR="black" Nickli Üyeden Alıntı
cepten hızlı yazınca karıştırdın tabi devrik cümle olmuş
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri