Evet arkadaslar an itibariyle twitter 'a erisim engellendi. Artik ben bu hukumete diyecek soz bulamiyorum... Böyle bir diktatörluk olmaz. Bugun Atatürk 'e diktator diyenler dikdatorlugun kralini yapiyorlar. Koyun secmenler farkinda degil. Allah sonumuzu hayir etsin...
Konu byadrenalin tarafından (21/03/2014 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Kaç tane twit in var lanjkasdhjkqqwd
![]()
Bunun adı diktatörlüktür. Kaldı ki kendileri dns değişip kullanmakta.
bu ne yaaa niye kapattı !!!
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Küçük bir bilgi notu: cepten giriş için hotspot vpn uygulaması indirin pc den giriş için dns ayarlarını değiştirin![]()
DNS bir süre sonra işe yaramayacak arkadaşlar. Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız eğer ZenMate eklentisini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Reklamsız ve sınırsız. Ayrıca Twitter'dan #TwitterisblockedinTurkey ve #TurkeyBlockedTwitter hashtagleri ile Dünya çapında 1. sıradayız. Bunu gören VPN sağlayıcısı TunnelBear,yakın zamanda Türkiye için kotalarını kaldıracağını duyurmuş. Yani şimdiden ses getirdi bu sansür.. Resmen özgürlük ihlali..
Eklenti aşağıda şu an kullanıyorum.
Zenmate Eklentisi
Eklenti 28630
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Az kaldi bekle az kaldi karaktersiz senin idam videonuda twitirda paylasirlar insallah
Müzisyen
hotspot sheld kullanın arkadaslar cepte ve pc de reklam ıcerebılır ve bu rahatsız eder ama 90 sn sonra bıtıyor.Dns degıstırmek mantıklı degıl ıkı gun sonra onuda kesfederler ve ayrıca yazdıklarınıa dıkat edın TCK 125 ıcermesın basınız derde gırer.
Ikıncı hatırlatma Vpn kullanırsanız gırdıgını ulke bellı olmayacagından takıp edılme rıskınız veya bulunma rıskınız dusuk ama dns ten kayıt altına alındıgı ıcın kım ne yadı nereye gırdı bulunur.
Tatlı canınızı sandıkta tepkınızı verın verelım.
Melık tweterde odamı dns degıstırdı acama ....
Cenk ve Sato sıze tavsıyem kaldırın su resımlerı Çagatay sende kardesım baslıgını degıstır .
Kendımı sansurcu gıbı hıssettım vallahı arkadaslar TCK 125 le karsılasınca temkınlı oluyor boyle
Konu ZAK1980 tarafından (21/03/2014 Saat 04:40 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ya söylemeden edemeyeceğim. Twitter'da öyle bir goygoy yapılıyor ki. Kaç yıldır Twitter kullanıyorum. Hiç bu kadar eğlenmemiştim. Öyle böyle değil capsler bommba gibi. Hala gülüyorum![]()
![]()
Flood oluyor kusura bakmayın ama ;
ağlanacak hale gülüyoruz gerçekten... Bir ülkenin başbakanı,insanların özgürlüğüne müdahale ediyor. üstelik bunu,geri kalmış damgasını yiyeceğini bilmesine rağmen yapıyor. Ama yine de yapıyor. Sebebi ne? Korku.. Tek sebebi bu. Ne yayınlanacak,nasıl bi tape,döküman,video gelecekse artık bunu gizlemek istediği çok belli... Gerçi hoş pek çok şeyi gizlemek istediği çok ama çok bariz. Mesela fezlekeler.. BlaBla.... Seçimlerde inşallah tokat gibi sarsılacak..
Kac milyar yillik evrende nasil tayyibin basbakan olduğu yillarda dünyaya geldim lann
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Bunu biz olusturmadik sadece paylastik ne la Allah mi kesildiler basimiza tobe ya
deniz gezmişler mahir çayanlar erdal erenler twetter kullanmadı arkadaşlar.
sokaklar hala bizim. ve hep bizim kalacak... ben seviniyorum. bu adamın ipinin çekileceğinin farkında olması bile bişey![]()
endişe yok. devrim pc başında değil barikatların başında yapılır![]()
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Yasaklar ülkesinden herkeze selamŞimdi bazı arkadaşlar diyecekki Cumhuriyetten Tayyip'e kadar twitter mı vardı. "İyi ki kapattı ustamıza laf ediyolardı, verecek cevap bulamıyorduk vs. vs."
ne DNS ayarı ne hotspot sheld ne başka birşey.. Yapacağımız tek şey sandıktaki oylarımız olacak..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri