Sayfa 2/2 İlkİlk 12
39 sonuçtan 21 ile 39 arası

Konu: Boşbakan yaptı yapacağını!

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Darbeci cuntacı diye alcaklar hepiniz içeri he ama merak etmeyin ben ziyaretinize gelirim

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar twitter'i başbakan kapatmadı mahkeme erişimi durdu yargısız infaz yapmayalım herkes gibi bende karşıyım kapatılmasına ama şoyle bi durum var sizin gizlice çıplak görüntüleri çekiyor diyelim sizde mahkemeye başvuruyorsunuz mahkeme twitter e kararın uygulanmasını talep ediyor ee twitter kabul etmiyor T.C mahkemesini tanımıyor bu olcak iş mi birde bu yönden empati kurun aynı şey sizin başınıza gelse neticede bir kadın çıplak görüntülerin yayınlanmasından rahatsız olmuş manken olsa kamuya mal olmuş olsa neyse değil sıradan bir vatandaş haklı olarak mahkemeye başvurmuş

Ama bi yandanda biz mağdur olduk twittere giremiyoruz özgürlüğümüz kısıtlandı yani açıkçası bu durumda kapatılması gerekir gerekmezmi ikilemde kaldım

Benim görüşlerim budur.

mesut çelik
    mesutt1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

Twitırı bilmem de mivitırı kapatmasın...

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar twitter'i başbakan kapatmadı mahkeme erişimi durdu yargısız infaz yapmayalım herkes gibi bende karşıyım kapatılmasına ama şoyle bi durum var sizin gizlice çıplak görüntüleri çekiyor diyelim sizde mahkemeye başvuruyorsunuz mahkeme twitter e kararın uygulanmasını talep ediyor ee twitter kabul etmiyor T.C mahkemesini tanımıyor bu olcak iş mi birde bu yönden empati kurun aynı şey sizin başınıza gelse neticede bir kadın çıplak görüntülerin yayınlanmasından rahatsız olmuş manken olsa kamuya mal olmuş olsa neyse değil sıradan bir vatandaş haklı olarak mahkemeye başvurmuş

Ama bi yandanda biz mağdur olduk twittere giremiyoruz özgürlüğümüz kısıtlandı yani açıkçası bu durumda kapatılması gerekir gerekmezmi ikilemde kaldım

Benim görüşlerim budur.
    1. Böyle bir şey varsa,kadın kişinin mahrem görselleri silinir. Komple siteye erişim kapatılmaz. Şikayet üzerine yapılan hiç bir uygulamada bu yok.

2. Başbakan kapatmadı,Teknoloji Iletisim Baskanlığı kapattı diyorlar bazıları. Acaba TİB'in Başbakanlığa bağlı olduğunu biliyorlar mı?

3. Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer. Zaten hanım efendi mahkemeye başvurmasa dahi,Twitter'a şikayet etse direk silinir. Mesela,Ak Parti sempatizanlarının,Twitter üzerinden Trend Topic'leri nasıl değiştirdiğini biliyorsunuzdur. Ya da,biz 1 milyon tweet ile Trend topic olurken. Onlar yarı kadarını atmadan Trend topic oluyor mesela. Buna müdahale edebilirken hükumet, "bir bayanın mahrem fotoğrafları var. O yüzden kapattık yalanı söylemesin..."

Bu karar ve uygulama kesinlikle başbakanın işidir...

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
    Konu cdogu tarafından (21/03/2014 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz gezmişler mahir çayanlar erdal erenler twetter kullanmadı arkadaşlar.

sokaklar hala bizim. ve hep bizim kalacak... ben seviniyorum. bu adamın ipinin çekileceğinin farkında olması bile bişey

endişe yok. devrim pc başında değil barikatların başında yapılır
    Abi tek bir konuda sana katılmıyorum. Devrim artık pc başında Gezi eylemlerine bakalım. İnsanlar internet üzerinden organize oldu gençler. Telefonlarına online telsiz programlarıyla haberleşip,yardıma ihtiyacı olanları bildirdiler. Teknoloji artık uygarlığın,lığın yegane geliştiricisi oldu artık.

LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tek bir konuda sana katılmıyorum. Devrim artık pc başında Gezi eylemlerine bakalım. İnsanlar internet üzerinden organize oldu gençler. Telefonlarına online telsiz programlarıyla haberleşip,yardıma ihtiyacı olanları bildirdiler. Teknoloji artık uygarlığın,lığın yegane geliştiricisi oldu artık.

bu yrumu bekliyordum senden fakat olası bir savaş vs durumunda yasaklama değilde internet erişimi komple gittiğinde ne yapılacak?

sokaklar tek çaredir gene. evet mevcut tek nolojileri her şekilde kullanmak gerekli ki gezide bende kullandım

twitter ın yasaklanmasına yine twitterda tepki gösteren bir milletiz biz. a olmazsa b, b olmazsa c, o da olmazsa d vardır. ben z yi söyledim
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. Böyle bir şey varsa,kadın kişinin mahrem görselleri silinir. Komple siteye erişim kapatılmaz. Şikayet üzerine yapılan hiç bir uygulamada bu yok.

2. Başbakan kapatmadı,Teknoloji Iletisim Baskanlığı kapattı diyorlar bazıları. Acaba TİB'in Başbakanlığa bağlı olduğunu biliyorlar mı?

3. Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer. Zaten hanım efendi mahkemeye başvurmasa dahi,Twitter'a şikayet etse direk silinir. Mesela,Ak Parti sempatizanlarının,Twitter üzerinden Trend Topic'leri nasıl değiştirdiğini biliyorsunuzdur. Ya da,biz 1 milyon tweet ile Trend topic olurken. Onlar yarı kadarını atmadan Trend topic oluyor mesela. Buna müdahale edebilirken hükumet, "bir bayanın mahrem fotoğrafları var. O yüzden kapattık yalanı söylemesin..."

Bu karar ve uygulama kesinlikle başbakanın işidir...

Az önce araştırmıştım tüm dediklerin doğru ben yanılmışım ve özellikle Twitter'ın mahkeme kararını tanımama gibi bir yetkisi yok. Bu uluslararası suç kapsamına girer çok doyurucu bi açıklama olmuş

işn komik yani Twitter’ın kapatılmasına yönelik bir savcılık veya mahkeme kararı yokmuş. Ancak, çeşitli mahkemelerin, çeşitli zamanlarda aldığı kararlar Twitter’ın kapatılması için gerekçelendirildi (gerekçeleride manidar)

mesut çelik
    mesutt1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

mahir çayan deniz bilmem ne bu ülkenin kurtuluşuna çare olamaz bu ülke öz vatan evlatlarıyla kurtulur. Atillalar kürşadlar cengizler meteler

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

herkes gider mersine biz gideriz tersine...

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Alıntı mesutt1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahir çayan deniz bilmem ne bu ülkenin kurtuluşuna çare olamaz bu ülke öz vatan evlatlarıyla kurtulur. Atillalar kürşadlar cengizler meteler
    Ölenle ölünmez, biz sadece saygı duyarız bu memlekette yaptıkları için.İllaki birşeyler değiştirdiler sonuçta

Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
    Konu cemdogu tarafından (21/03/2014 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Ak dediler Kara çıktı
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Bu millete karayi ak diye yutturdunuz...
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

sonunda internette kesildi . komple kapatında rahat edelim bari dns bulacağız diye uğraşmayalım.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Nasıl yani? Ben telden çok rahat giriyorum bana torpil mi yaptılar acaba . Yakında dediğin gibi komple keserler neti zaten.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani? Ben telden çok rahat giriyorum bana torpil mi yaptılar acaba . Yakında dediğin gibi komple keserler neti zaten.
    nası girion ya twittira faceden
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nası girion ya twittira faceden
    tiwiter a faceten girmek. forum sitesinede meyve sıkacağından bağlanıyoruz zaten.

La bi gitte elini yüzünü yıka.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tiwiter a faceten girmek. forum sitesinede meyve sıkacağından bağlanıyoruz zaten.

La bi gitte elini yüzünü yıka.
    Gel gör beni aşk neyledi

telefondan diyecektim abi puhahaha

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Yok ula twite giremiyorum nete giriyorum. Femoli dns dediği için yazdım öyle. Evden de twite giremiyorum zaten lazım da olmuyor dns vs uğraşsam olcak da lazım olmadığından uğraşmıyorum. Sabah bizim bilgi işlemci dedi dns 8 8 8 8 den nete çıkılmıyormuş ama uzak masaüstü yapabiliyormuş. Dns değişip girmiş.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12