156 yi arayıp sana neden ceza gelmedigini sorcm bi sn bekle cnm
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Üniversiteye gitme niyetin yoksa ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur bence.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
156 yi arayıp sana neden ceza gelmedigini sorcm bi sn bekle cnm
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Can abi niyet var,ondan bu çaba zaten. 90tl girdi valla
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
2007'de kayıt olduğum üniversite, 2011'e kadar otomatik tecil yaptırmış. Ben 2014 Ocak'ta sırf merak için gittiğim şubede, 2 yıldır yoklama kaçağı olarak gözüküyormuşum. Hemen okuldan ek c-2 öğrenci belgesi doldurup askeri şubeye verdim. 1 yıl daha erteledim. Ve her yıl bunu kendim gidip yapacakmışım. 2 yıl kaçak durumu için ne ceza ödedim, ne de mazeret formu doldurdum![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
Lise mezuniyetten sonra 3,
Lisans (üniversite) mezuniyetten sonra 2,
Yüksek lisans mezuniyetten sonra 1,
Doktoradan sonra 0 yıl tecil hakkı vardır
Öğrenci okurken otomatik olarak kurumunun öğrenci işleri tecil ettirir, üniversite okursanız 4 yıl, yüksek lisans yaparsanız 3 yıl, doktora yaparsanız ~6 yıl otomatik tecil edilir. Ama mezun durumunda karışmazlar o nedenle takip etmek lazım, iki üç arkadaşım konuyla ilgili hem ceza hem de askeri mahkemede ifade verdiler
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ben kasım 2013 te gittim kısa dönem olarak, ancak lisans mezunlarının okul bittikten sonra 2 yıl tecil hakkı vardı,onun için gittim askeri hastaneye falan gönderdiler,tecilim sona erdiğinde de herhangi bir muayeneye girmeden askere gittim. Ancak yapmış olduğum askerlik kısa da olsa kesinlikle uzun dönem gitmeni tavsiye etmiyorum,ya üniversite oku kısa dönem git,yada maddi durumun iyiyse bedelliye git derim.Çünkü uzun dönem kardeşlerim ile yaptım ancak çoğunu insan yerine koymuyorlar ve beni yaptığım yer İstanbul'du.
Muhammad Ali Clay
Muhammad Ali Clay
Muhammad Ali Clay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri