Android sistemlerinin çok stabil sistemler olduğu söylenemez. Z'si de S4'ü de aynı halt. Aynı sorunlar. İstediğin kadar canavar donanıma sahip olsun Android harika bir şekilde baltalıyor sistem kaynaklarını. Android fanboyu olupta toz kondurmayıp şimdilerde Android'den kurtulma çareleri arayan birçok arkadaşım var. Bende Android kullanıyorum HTC marka. Aldığımdan beri ısınmadım ve ısınamıyorum. Apple'ların pil sorunu bilinen bir sorun. Ama Android karşısında tabiki önce bir sistem IOS. Ben de Windows 8'e direk geçiş yapacağım biraz daha otursun WP8'ler de. Alacak telefon bulamıyorum.Son olarak Samsun ve Kore malları ile ilgili bir iki kelam edeyim. Kore mallarının özeti şudur. "JAPONLARI TAKLİT EDE EDE ADAM OLMAK" kalıbının tam karşılığı. Elektronik te de böyle Otomotiv sanayisinde böyle. Günümüzde adam oldular be Hyundai, Kia, Samsung, LG
Samsung her zaman en düşük maliyetli ticaret anlayışını benimsemiş bir şirket. Telefonlarında kullandıkları malzeme kaliteleri çok düşük, kaç tane ürünlerinde dandik kapasitör kullanımı vs. sebebiyle kronik problem çıktı. Sadece telefon olsa iyi, Televizyonda da aynı bunlar. Televizyonda bile anakart problemi çıkıyor.
Apple'da son zamanlarda maliyet düşürme politikasını iyiden iyiye benimsedi. IPhone 5'in 150 - 200 dolar gibi bir maliyeti var yanılmıyorsam. Ama dökülüyor mu telefonları ? Hayır. Kalitesiz plastik hissi var mı ? Hayır. Son olarak Sony Xperia Z Android alanında alınacak en iyi cihazlardan birisi. Tasarımı çok iyi malzeme kalitesi çok tatminkar ve donanımı da kalburüstü. Z1 uçak zaten.
![]()
Yer imleri