Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Sato abi GM'nin yaptığı güncellemelerin,Google'ın verdiği ile alakası yok. General Mobile'ın kendi insiyatie yaptığı güncellemeler. demek istediğim, telefonum Android 2.3 Gingerbread sürümünden,4.1 Jelly Bean'e geçme durumu. Yani sürümler arası geçiş.
iOS pek çok yönden kısıtlı bir işletim sistemi.Jailbreak vs. vs. bir yere kadar ama Android'de öyle değil. Yapılabilecekler sınırsız. Dolayısıyla Apple ve iOS'a sıcak bakmıyorum tercihlerim yönünde..
Bu arada Xperia Z'nin plastik değil,ön ve arkasının cam olduğunu da belirteyim. HTC ürün yelpazesine bakarsak,HTC alınacak paraya,özellikleri daha iyi olan telefonları aynı paraya alabileceğimizi görürüz.Yukarıda bahsettiğim gibi One dışında pek çok model özelliklerine göre fiyatı fazla ürünler. HTC'nin gözümde tek artısı kasasının metal olması. O da fiyatını bu kadar uçuklatacak bir durum değil sanki.
Dolayısıyla,ben Xperia Z hakkındaki görüşleri çok merak ediyorum kullanan bir abimizden. Burada ne kadar iPhone veya HTC veya GM tavsiyeleri gelse de sanıyorum Xperia Z alacağım ama görüşleri merak etmekteyim..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri