Evren abiye katılıyorum. Nexus güncellemelerin hepsini şak diye alıyor. Yazılım konusunda sıkıntı çıkmaz kesinlikle..
Sato abi ayrıca Discovery alacaksan da kesinlikle 16 GB al derim. 4 GB alıp kart kullanırsan zamanla yüklediğin uygulamaların telefon hafızasında bir kısım yer kapladığını görürsün dolayısıyla telefonun hantallaşması gibi bir durumla karşılaşabilirsin. 4 GB'ın tamamını kullanamıyorsun çünkü Android'in işletim sistemi dolayısıyla.
doğrudur hocam. Ama bu ekstra zahmet gerektirir. Ayrıca tüm uygulamalar hafıza kartına taşınamıyor. Misal Discovery ile birlikte gelen işletim sistemine flashlanmış uygulamayı hafıza kartına taşıyamazsınız. Bu uygulamanın,kullanımıyla birlikte yarattığı cache dosyaları da hafızada bi süre sonra yer kaplayacaktır. Ayrıca dediğim gibi 4 GB'ın tamamına erişim yok. Ben eğer alacak olsaydım(ki çok araştırdım bu modeli) 16 gb'lık alır üstüne bir de 32 GB hafıza kartı alırdım.
Discovery kullanan 2 arkadaşım var benimde elime alma ve oyun oynama şansım oldu. Menü geçişlerinde ve günlük işlemlerde hiçbir sorun çıkartmıyor fazla bir oyun beklentiniz yoksa alınabilecek bir telefon sonuçta bu fiyata 720p bir ekran alıyorsunuz. Telefonla beraber class 10 bir hafıza kartı alırsanız çok işinizi görür. Telefon için şuan bulunan son versiyon 4.2.1 ancak güncelleme gelirmi bilinmez.
Telefonu aldim ve bu ilk iletim![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
nexus iyi de fiyatı da iyi...
Yolladm kardesm
Tam bir F/P telefonu o fiyata da iyisi yok s4 mini falan demiş arkadaşlar ama s4 mini 1000 tl bu telefon 600 tl nerdeyse 2 katı bence o fiyata alınabilcek en iyi telefon düşünmeden alın.
Bu telefon tam bir F/P canavarı. dizaynı da müthiş. Performansı da aşağı kalmaz s4 mini'den ama özellik ve donanım konusunda samsungla karşılaştırmamak lazım. S4 mini'nin göz takibi özelliği vs. biliyorsunuzdur.
3 gündür aktif kullaniorum. 14 saatte sarji bitiyor ama metin hep acik ve %80 neyi aktif kullandim watsup face forum falan ekran parlaklugimda %100 ve mikrofondan msjida çok SK kullaniorum... Ortalama 300 mesaj... Tatmin edici
Discovery üzerinde ile gönderildi
Kafam gzl biraz yanlis yazmissiim kelimeleri) rakibin yan etkisi...
Yorumlar yanıltıcı oluyor biraz. Aynı anda bir kaç programı aç bakalım nasıl kilitleniyor telefon. Yada aynı anda 20 fotoğrafı mail olarak yolla bakalımElbette bu telefon için bunlar beklenemez ama iphone ve s3 vs ile aynı işlevi görüyor tarzındaki yorumları saçma buluyorum. Bütçeye göre uygun ve hızlı olabilir sadece.
Manyakmiyim yav nie ole bizi ypym
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri