yemin ediyorum aynen benimde ehliyetsiz çok araba kullandım 307 hdı vardı allahtan yeni almıştım o zamnlar ehliyeti ama benimki sadece hızdan + uyumadan oldu 2 gün takside çalışıp uykuya yeni dalıp kalkınca ve onun verdiği sersemlikle 160 hızla gidiyodum bi uyandım bi baktım kırmızı ışıkta duran iki tane araba var biri linea biride taunus aradaki fark 30 metre civarı ne yapsan durmuyo o an allah düşmanımın başına vermesin taunusa öyle bi ayarladımki tam böyle ortaladım kaldırıma sürsem arabayı daha beteri olcaktı karşı şeride geçerdim takla atıpta neyse bi kütlettim taunusa güneş gözlüğüde vardı bende öldüm sandım bi an bi duman oldu arabanın içi eyvah dedim bi baktım aırbagların ikiside patlamış dedim kesin araba motoru aşağıya aldı kaput büküldüde içerden bişey gözükmüyo sandım arabadan bi indim bi baktım tampon çizilmiş 307 'nin siyah plastiği var tamponda aynı evodaki gibi o kırılmış bi de farlar çatlamış hepsi bu. karşıdaki araba kaldırıma çıkmış tavana kadar bükülmüş bi de kaskomda yoktu bu da bana öyle bi ders olduki unutamam hala gözümün önüne gelir. benim arabanınn kaskosuda yoktu gittim çıkma aırbag taktırdım 1 hafta içinde sattım arabayı boya dahi yok diye anlaşılmadı.
,

karaladığım yerdeki cümleden,ben üçkağıtçılık yaptığınızı anladım. Yok eğer yanlış anladıysam siz yazım hatası yaptınız