- Sebep
- Gerginlik yaratıcı mesaj
arkadaşı bilmem ama ben artık aramamayı düşünüyorum zaten. sokağımdaki fotoğrafçının 4 yıl içinde 10 kez dükkanı soyuluyor. 10 kez dile kolay... yakalanan biri var mı diyorum yok diyor. sigorta şirketi dükkanı artık sigortalamıyormuş.
ne diye arayayım ben polisi. gezi de millete deli gibi gaz sıkıyorlar... iki gün sonra aynı parkte onlarca polisin içinde hırsızlık oluyor...
sadece polis değil evet. polis yakalıyor savcı salıyor ama savcı salıyor diye yakalamasın mı? işi yakalamaksa yakalayacak yahut çalınan bişey varsa bulabildiğini teslim edecek sahibine...
ben daha duymadım 3 yılda 3 kez hırsızlık olayı yaşadım duymadım çalınan birşeyi polisin bulup teslim ettiğini...
ben yakalıyorum savcı ser bırakıyor... ne yapayım deemek küstüm işte oynamıyorum demek gibi bişey...
bir olay yeri inceleme uzmanı sadece geldi ben ifade verirken foto çekti o kadr. ne kapılarda ne sehpada ne bi yerde parmak izi araştırması bile yapmadı.
sorayım ben vekil oğlu olsam, belediye başkanı oğlu vs olsam, büyük iş adamı olsam o polis aynı gün yakalayıp bana teslim etmez miydi? ederdi. polis lafa gelince vatandaşı koruyor. korumuyor. 4 ay içinde 2 kez evime giriyorsa korumuyor. koruyamıyor. hadi girdi gireni yakalamıyor. yakalayamıyor. illa abd vatandaşı mı olmak lazım kriminal lab. hizmetini alıp kimlik tespiti yapmak için. polisse eşgal veriyorum bana 1 milyon 657 bin tane foto veriyyor bak diye pc den... kaç günde bakacağım ben ona. sonra diyor ki tamam işte bu demelisin ki adamı mağdur etmeyelim...
valla kimsse kusura bakmasın. polis ne malımı ne canımı koruyor. ne de kastedenleri tespit edebiliyor.
eskiden beri güçlüysen arkanda dayın varsa, zenginseni, politik gücün varsa yakalatıyorsun... yoksa yok polisin elinden imkanları aldılar vs. bahane. polisin elinden alınan şey dövme hakkı, şiddet hakkı, bir de karakollara kamera zorunluluğu geldi o kadar. poliste kendince böyle olaylarda salıyor kendini. ne yakalayacam da efor sarfedecem. şimdi git yakalama yazısı çıkari, operasyon baskın yazısı çıkar, topla adamları git baskın yap al getir, iifadesi, tutanağı bilmem nesi falan uğraşacam savcı salacak aq ne uğraşacam diyor... eee olan kime oluyor vatandaşın canı yandığıyla kalıyor...
önceki yorumumda dedim. benim canıma malıma kast edip yatak odama kadar girmelerine kim müsaade ediyorsa, yasa koyucudan, polisine, savcısından hakimine kadar alayının allah bin türlü belasını versin...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri