Enteresan,geçen gün bende punto ile ilgili birşeyler aradım ekşi sözlük çıktı karşıma..Malesef Allah ne verdiyse sallamışlar..
dostlar grande punto ve fiat olarak ekşi sözlüğe baktım küfürden beterleri var. arabalarımızın imajını daha önceki konularda belirttiğim gibi fiat çalışanları bile zedeliyor olsa bile. laf aramızda ekşi sözlüğe vbg. sözlüklere güzel notlar düşelim forum olarak belki bize bi faydası dokunur.
Enteresan,geçen gün bende punto ile ilgili birşeyler aradım ekşi sözlük çıktı karşıma..Malesef Allah ne verdiyse sallamışlar..
Evet neden böyle yazmışlar acaba. Çok acayip valla. City mode zaten alışılagelmiş bir durum. Onun dışında yazılan şeylere katılmıyorum..
adam iyi bi şirket arabası olur yazmış yav o adamın bindiği arabayı çok merak ediyorum...
bence ekşi sözlük çok dikkate alınmamalı neyi aratırsanız aratın bir sanatçı olsun veya siyasetçi olsun yada bir ürün olsun herşey eleştiriliyor ben orda yazan birşeyinde beğeniyle karşılandığını görmedim.Mesela örnek olarak opel corsa yazdım onuda yerden yere vurmuşlar multijet yazdım adam kalmış demiş ki motorda kullanılan civatlar dandik lan salak o dandik dediğin motor dizel ödülünü aldı ve 700 binleri görüyor açtırmadan kendini.neyse diyeceğim ekşi sözlük adı gibi herşeyi eleştiren bir platform ben orayı ürün yorumu için değilde gündemle ilgili komik yorumları okumak için giriyorum özellikle sanatçılarla ilgili çok komik ama maksadını aşan yazılar oluyor nasıl mahkemelik olunmuyor hayret ediyorum.
ekşi sözlük adı üstünde "ekşi" bir sözlük arkadaşlarHer zaman bakmanızı tavsiye ederim. mutlaka arada çürük yumurtalar çıkacaktır (multijeti eleştiren kişi için demiyorum, genel olarak konuşuyorum).
Öte yandan genellikle teknik yorumlar çok faydalı oluyor. Çünkü her tip insan var burada ve teknik yorumlar çok fazla subjektif olamayacağı için doğru oluyorlar. Herhangi bir elektronik/elektrikli/mekanik cihaz almadan evvel mutlaka bakarım yorum var mı diye.
Eskiden, daha kapalı bir komüniteyken genel kullanıcı profili çok daha iyiydi. Ne zaman ki tekrar üye alımlarına başladılar, giderek bozulmaya başladı. Biraz da ticari hal aldı ister istemez. Yine de severek takip ediyorum ben. Haber bülteni gibi kullanıyorum burayı. Resim yok, animasyon yok, sadece yazı. Okuması çok rahat.
Ekşi sözlük zıt kutupları barındırdığı için fikir edinme açısından iyidir bence. Olumlu olumsuz her şeyi bulursunuz. Punto başlığı da farklı değil bana göre. Okurken dikkatli olmak lazım tabi; bireyler objektif değil, toplamı objektif oluyor.
Hem foruma hem ekşi sözlüğe üye olan ve fiat, punto başlıklarına yazan yazarlar var merak etmeyin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri