Hocam iyi güzel hoş yazmışsın haklı olduğun yerlerde var haksız olduğun yerlerde. Ama millet kurye ve lahmacuncu motorlarından illallah etti en azından istanbul ve kendi adıma konuşayım, istanbulun tarfiği malum sıkışık ve acemisi çok her parası olan motorlu motorsuz taşıt alıyor düşüyor yollara trafiğin durumu zaten ortada bide bu motorlar zar zurt olmadık yerlerden çıkıyor araba kullanırken gelen arabalaramı dikkat edecem abuk subuk yerlerden çıkan motorlaramı, motor doğru duzgun yoldan şeritten gitsin saygım sonsuz ama gecilmeyecek yerlerden zorla gecmek isteyenlere töbe yol mol vermem konu almış başını gitmiş yok devlet yok polis konusundan sapmış motor veya bisiklet doğru duzgun yolundan gitmediği ve milleti tahrik ederek kullandıkları için toplumda haklı olarak tepkili ben bir motor kazası gordummu kesin diyorum motorlu haksızdır. Bu şekilde bir ön yargı oluştu bende, "çok açıkca belli ki araba sahipleri sırf daha büyük ve pahalı bi taşıta bindikleri için motosiklet ve bisiklete zerre saygı duymuyolar" bunun parayla ne alakası var anlayamadım milleti bezdiren lahmacuncular kurye motorları ve onlara uyan sivil motorculardır konuyu nerden açıp nerelere çekmissin KATIL POLİS yazan resimin konuyla ne alakası var ne mesajı vermek istiyorsun belli değil konu daha fazla dağılmasın yok kurban ismi ruşvet alan polis gibi herkes trafikte birbirine saygılı olsun zaten bu tip sorunlar olmaz