Alıntı jkn20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lafım asla siz gençlere serzenişte bulunmak için değildir.Sizinde zamanınızın güzellikleri var;internet.Oturduğunuz yerden zahmetsizce istediğiniz bilgiye ulaşabilir,aradığınız arkadaşınızı nerede olursa olsun kolaylıkla bulabilirsiniz.Benim hayatıma cep telefonu 97 yılında girdi sanki o hep varmış gibi geliyor.Ondan önce nasıl yaşardık tahmin bile edemezsiniz.Bizler sadece geçişi yaşadığımızdan arada ki farkı çok daha iyi anlıyabiliyoruz.
yok be abii ben eskide yaşamayı daha cok isterdim! ne kadar şimdiki gençLiğin içinde OLsamda bazen yaşam tarzımız ters geLio artık küreseL ısınması war... yaşarsak cocukLarın karaNLIk geLecği war yanLIş mı bİlmiorum ama geLecemiz pek iç açıcı görünmüo şu msn arkadaŞLIkLarı ne kadar zewk werir canLı canLı birarada durmak warken o da war internetten bİLgi buLmak işin koLayı herzman internet yOKtuki onca bİLim adamı onca insan nerden buluyordu o kadar bİLgiyi biraz pesimist OLduk ama yazıLAnLArı gorunce aKLıma geLdi hepsi ama hayat sonuçta kOLayı da OLuo zor u da...