Amin... Ağzına sağlık arkadaşım. Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Böyleleri için yaşasın , yansın cehennem...
Bekledim.. özellikle bekledim ki bir kaç vicdan sahibinin belki aklına gelir de yazar diye... kimse yazmadı, saat 22.00 den sonra büfeden bira alamamaktan daha önemsizmiş meğer.... unutulmuş demek ki, ben hatırlatayım istedim.
27 Mayıs 1960 ihtilali ile hunharca şehit edilen Adnan Menderes,Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Poltkan'a Allahtan gani gani rahmet, ailelerine ve sevip unutmayanlarına da bir kez daha baş sağlığı dilerim.
Bu hareket ile "ihtilaller düzenini" başlatıp meleketin 50 yıl sömürenlerin, o tarihte İdamdan 9 gün sonra Menderes'in evine gidilerek evin kapısına idam hükmünün bir suretini asıp , idam edilirken kullanılan ip, idam gömleği, cellat, imam ve son gün yiyip içtiklerinin parasını eşi Berrin Menderes'ten alanların, onların yardakçılarının ve hala bu düzeni savununanların da iki yakası bir araya gelmesin, iki cihanda rahat edemesin inşallah....
Amin... Ağzına sağlık arkadaşım. Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Böyleleri için yaşasın , yansın cehennem...
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
“Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” En-am Suresi 162. ayet
Maalesef başbakan asmış kara lekeli bir ülkeyiz.
Faturası ülkeye kalıyor ancak bunlar bireysel, "marjinal grup" işi, eline gücü geçir, altını üstüne getir, ali cengiz....
Belki de böyle denmeli:
Malesef ülkemizde "HALKI" asmış insanlar var. Hala aynı kafadalar ve hala ellerine ufacık bir güç geçse asacaklar.
Malesef halan daha ülkemizde AYAKLI İSTİKLAL MAHKEMEKLERİ var. Genişten genişten halkı sürekli asıyorlar. As as bitmez bu ülke, yarısını asmak lazım diyorlar...
Malesef hala ülkemizde bir kaşık suda HALKI boğazlayacak bir takım insanlar var. Çok yazık.
O insanlarla aynı çatı altında yaşanabileceğini ısrarla söylememize, anlatmaya çalışmamıza, yaşayarak, saygı duyarak göstermemize rağmen, onlar halan daha aynı mantıkla bakıyorlar/bakmakla da kalmıyorlar!
Allah onlara bir daha fırsat vermesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri