Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla böyle durumlarda ilçe tüketici heyetine gitmek lazım. direkt. sorgusuz sualsiz. ahlaklı ticaret yapsınlar. benim arkadaşımın amcası kuru temizlemeci. adam 300 biin dolara bilgisayar programı aldı herşeyi online takip edebilmek için. mağazalara mobil servislere yatırdığı parada cabası. müşteri kıyafetini netten takip istediği mağazadan istediği saatte ister kendi ister ayağa teslim alabiliyor. profesyonellik böyle bişey işte...

sen daha bir takım elbisye sahip çıkamayıp tanımadığın binlerce kişinin tel bilgisini satın alıp tek tek raayıp bir müşteri bir müşteri diyeceksin sonra peşinde kıçını yırttığın müşterinin bir takım elbisesine sahip çıkamayacak üstelik pişkinlik yapacaksın...

valla ülkede yasalar maalesef çokta tüketici lehine değil. bu tip davalar ücretsiz açılmalı ve devlet avukat vermeli bence.

biraz efelenmek ve sıkı takip etmek gerekiyor... yoksa adamların umurlarında değil. şikayete rağmen siz gidip teslim alıyorsanız takım elbiseyi ne diyeyim ben artık...
Kesinlikle, şikayet hattını arayarak işi kökten çözmeyi düşünüyorum artık; tamamiyle uzaklaşmak babında kendilerinden.Sonrasında artık kurban mı keserim ayran mı açarım şereflerine o kısmını bilemeyeceğim