konu güncel arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum... he işaret diline de yoruma da gerek yok diyosanız o başka tabi...
Arkadaşlar ne zaman trafikte bir punto görsem korna, selektör tebessüm artık aklınıza ne gelirse belki forumdandır diye işaret çakar oldum. heralde dışardan bakan biri ya deli diyecek yahut ıssız adaya düşen biri ufukta gemi görmüş gibi zannedecek![]()
diyorum ki korna, selektör vss artık nasıl birşey olacaksa foruma özel bir işaretimiz olsa nasıl olur... stickerımız var olsunda harika bişey. bende alacağım en kısa zamanda lakin başka bir şşey olmalı. araç yandan gidiyor yahut karşıdan geliyor anlayamıyoruz ? he her forumdaş diğer forum üyeleri ile selamlaşmak irtibat kurmak istemeyebilir tabi ki lakin böyle birşey geldi aklıma...
nasıl olur sizce???
konu güncel arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum... he işaret diline de yoruma da gerek yok diyosanız o başka tabi...
Bence TED Ankara Koleji mezunlar dernegi gibi,on camin sol tarafina da bir logo tatli olabilir. Tabii bu sadece fikir
aracılığıyla Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
valla gp logosunun stickeri var ama yolda karşılaştığımızda var mı yok mu bulana kadar trafik akışında gidiyor. kamyoncuların lastiğe taş sıkışmış işareti gibi bişey olabilir meseladirek o değil tabi
![]()
çok kısa dörtlü yakabiliriz
Mecnun Bilseydi G.Punto Sevgisini Severmiydi Leyla Zillisini \'\' Drk^53
bence de olabilir. yahut kısa aralıklarla 2 kez dörtlüler yakılıp söndürülebilir...
Camdan el sallamakta sempatik olur![]()
olabilir. herkes bir öneri ile gelse sonra anket yapıp oylasak şahane olur.
oylamadan sonra nolcak
Bence logo şahane.arka cam logosu zaten hoş.ön tarafa oval bi logo cok şirin durabilir.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kısa süreli 4 lüleri yakmak en mantıklısı.
bi sağ bi sol sinyal yakmaksağ- sol sağ - sol sağ- saol
))
sticker yoksa genelde selam vermek saçma oluyor ben bir kaç kez denedim hiç sallamadılarStickerlı olup takmayanlar bile varken bu işaret olayında dayak yeme ihtimalimiz yüksek bence
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri