Aynen arkadaşlara katılıyorum. Gerekirse emlakçıya bir sms atın imzanız ve verdiğiniz belge sahte çıktı, sizi ve kiracıyı mahkemeye verdim bilginiz olsun diye. O zaman o açılmayan telefonlar nasıl açılıyor görürsünüz.
Aynen arkadaşlara katılıyorum. Gerekirse emlakçıya bir sms atın imzanız ve verdiğiniz belge sahte çıktı, sizi ve kiracıyı mahkemeye verdim bilginiz olsun diye. O zaman o açılmayan telefonlar nasıl açılıyor görürsünüz.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar....ozaman ilk iş olarak kiracıya ihtarnameyi çekelim noterden...zaten amlakçı bana tahliye taahütnamesini unutturmak istiyordu birkaç kez söylememe rağmen tamam verecem felan dedi,bende anlaştığımız komisyonu ödemem deyince gönülsüz vermişti...bu iş bana ders oldu gerçekten, işin içinde para oldumu kimseye güvenmeyeceksin demek arkadaş...evsahibini evi satmanın,emlakçı komisyonu almanın derdindeymiş...biz üzerimize düşeni yapalımda yasal olarak...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri