Arkadaşlar bu konuda pek çevrem yok yardım edin çevrenizde yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olun görüşelim.
ÖZKAN 0541-648-02-52
Merhaba arkadaşlar acil bazı konular için AVUKAT tanıdığı olan birileri varmı bugünlerde baya sıkıntı içerisindeyim yüz kızartıcı konular değil tamamen haklı olduğum konular bu gibi tanıdığı olanlardan yardım bekliyorum arkadaşlar.
İş ile ilgili sıkıntılarım var çalıştığım şirket tek taraflı sözleşmemi fes etti 6 yıl emek boşa gidecek nerdeyse işçimisin her zaman derdin var işte iş mahkemesi yada avukat tanıdığı olan varmı ?
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (16/04/2013 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda yardım istediğiniz konuyu belirtiniz...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Arkadaşlar bu konuda pek çevrem yok yardım edin çevrenizde yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olun görüşelim.
ÖZKAN 0541-648-02-52
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ben halledeyim kardeşim avukat
iş ile ilgili sıkıntılarım var iş sözleşmem tek taraflı fes edildi bu konuda yardımcı olacak birileri varmı arkadaşlar.
Yardım bekliyorum
Özkan Kurtuldu
0541-648-02-52
???Güncel acil???
Konu kapatılabilir gerekli yardımı form arkadaşımızdan birinin sayesinde çözüme ulaştırmaya çalışıyorum moderatör arkadaşlar konu silinebilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri