Valla bizim dönemde Alay komutanının ismi başka idi kurmay albay dı ama ismini unuttum, Aktuluk karakolunda acemilik yaptık ne günlerdi be...
"What we do in life, echoes in eternity"
benim haberciliğini yaptığım kurmay başkanıydı senin dediğin alay komutanı.namık albay olabilir.şişmam elinden sigara düşmeyen bir tip.
aynı yerde yapmışız ben de 2004 yılında ordaydım.şimdi bi bahsettimmi o günlerden sabaha kadar yazarım heralde...
nası yani sinema danmı sorumluydun!!!!!![]()
Konu Linos tarafından (27/08/2007 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Aynen öyle Namık Albay, ilk gün bütün acemileri topladı tek tek meslek soruyordu. Bir tane arkadaş vardı adam Ziraat yük. Müh. idi. Doktorasını da yapmış. Albay mesleğin ne dedi? Adam: Ziraat Müh. Doç. Dok...... dedi.
Albay: "Ot mühendisi, benim bahçeye çim ekilecek lan ekebilirmisin? dedi"
Dostum valla Tunceli anlatılmaz yaşanır... Ben hayatımda öyle yer görmedim görmem de bir daha inşallah![]()
Konu Linos tarafından (27/08/2007 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
"What we do in life, echoes in eternity"
felaket bir adamdır o adamın karşısında ne yapacağını şaşırırsın.teröristlerin başbelası.namını duymayan yok.
bir askerin askerliğini doya doya yaşadığı yerdir tunceli herşeyiyle.(ama bu askerlik anlamında)
tuncelinin heryerini karış karış bilirim.şoför olmanın avantajı.gerçi pek büyük bir yer değil ama...
Konu Linos tarafından (27/08/2007 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri