Arkadaşım orjinal plaka sadece Şoförler odasından alınır. Sen de onu plakaciya götür güzelce modifiye ettirebilirsin. En iyisi budur
Arkadaşlar bugün polis durdurdu mühürsüz app plakalarımı söktürdü ve aldı. Ama ceza kesmedi. Şimdi ben yeni mühürlü plaka almak istiyorum. Ama app istemiyorum normal orjinal plakalar gibi olsun istiyorum, orjinal plakalarım bende ama yamuklar. Eski plakalarımı verip yenisini nerden alırım ? Yada direk parayla ne kadara alırım ?
Arkadaşım orjinal plaka sadece Şoförler odasından alınır. Sen de onu plakaciya götür güzelce modifiye ettirebilirsin. En iyisi budur
Bulunduğunuz şehirin Şoförler fedarasyonu basar. 30-40 Tl bi harç ücreti var. Geçmiş olsun.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
bende ön plakayı kare motor plakası yapmak istiyorum şoförler derneğindenmi yapıyoruz bunu?
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Şoförler derneğinde çiftimi 30-40 tekimi ? Birde mühür vuruyorlar değilmi ?
AYrıca nette satılan çifti 100 tlye olan mühürlü app plaka alırsak polis sorun çıkarırmı yine ?
Kanunda cezası var ceza neden yazılmamıs.bence geregı yapılmamıs.Bır hafta cınde ıkıkere cevrıldım ılınde muhursuz plaka al sana 72 lıra deyıp gondrıldım.2.de plakada mhur yok dedı ondan yazdılar emnıyet kemerınden yaz degısıklık olsun dedım plakalarım halen bende alan eden soken alıoyan yok.
hahahaha hala mı plakadan çevriliyorsun sen?![]()
Bizde mühürsüz applerle geziyoruz ne zamandır polis bir arkadaştan haber geldi denetim mühürsüz plaka ,emniyet kemeri ve cep telefonuyla konuşma üzerine yoğunlaşmışş hadi bakalımm nerden yiycez kimbilir cezayı![]()
Şef 6 ay ehliyetsiz araba kullandı. Ben bile kullanırken heyecan yapmaya başlamıştım polis görünce heyeacanlanıyordum. Halbuki ehliyeti olan benim![]()
15 tl tek plaka soforler odasında. Mühürlü orjinal![]()
22.03.2013 te yaptırdım yeni plaka yani cuma günü. kimlik fotokopisi-ruhsat fotokopisi-trafik sigorta poliçesinin fotokopisini çektirip trafik büro amirliğine başvuracaksın. ordan sana bi kağıt veriyorlar ve ordanda şöförler derneğine gidiyorsun şansın varsa 15 dk hazır değilse 3-4 saat sonra yeni plakanı alıyorsun ve şöförler derneğine 11 tl veriyorsun. hayırlı olsun yeni plakan şimdiden.....
bu arada kare plaka yaptırmak istiyorsan eğer trafik büro amirliğinde belir kare plaka istiyorum diye. onlarda sana neden gibi bir saçma bir soru soracak, sende cevabı yapıştır hemen aracın plakalığı ona uygun diye. ve dikkat et kare plakalar NOVA diye geçer kağıda yazarken belirt. sakın motorsiklet plakası deme plakalıklara uymuyor yani ufak geliyor haberin olsun.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Yapmazlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri