Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
trafik gelmedi aklıma ama dün çok utandıgım bişi yaşadım. Alsancağa giderken gece vakti, boğazım sigaradan dolayı biraz doluydu ve temizliyip camdan dışarı bir attım 1 tane bayan bir kişinin bacağına yapıstı. Nasıl utandıgımı anlatamam. Yemeğe gidelim affettireim kendimi dedim kabulde etmedi
Sabah sabah yardın beni hocam ya

Ben aracı kullanırken oldukça dikkat ederim. Emniyet kemerim takılıdır. En ufak dönüşlerde bile sinyal vs. veririm,hız yapmamayı ve genelde aynı şerit üzerinde devam etmeyi severim,akıl almaz yerlere park yapmam ,trafiği aksatacak hareketlerden kaçınırım. Ama kimse dört dörtlük değil tabi.

Geçtiğimiz aylarda akan bir trafiğe yan koldan direk daldım ,ve çok ani bir fren sesi duydum arkamdan. tampona resmen dil sürttü o kadar kötü bir durumdu. İndim defarlarca özür diledim. Anlayış gösterdi.

Yine E-5 de Ankara sapağından girdim ve direk şeride girince az kalsın çarpıyordum.

En yakın hatamda bu dün sabah oldu işten eve dönerken mahalleye girişte önümdeki araca yol vermek için önce durdum,sonra arkama bakmadan geri vistese aldım ki o anda yaya vardı hiç farketmedim eziyordum neredeyse.

Bunların dışında hatalı bir sürüş yaşamadım Allah'ıma şükür.