Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Trafikte seyir halindeyken yaptığımız hatalar !!!

Ziyaretçi033
    Ziyaretçi Ziyaretçi033 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatun kişisi guzelmiş ki yemek teklif edilmiş...

Kız korkmustur tabagına tukurursun die

Sesli güldüm ofiste herkez bana bakıyorr... Çok utanıyoruuuummm ahahaha...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aykut Aykut sen alemsin yaa.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci031
    Ziyaretçi Ziyaretci031 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik gelmedi aklıma ama dün çok utandıgım bişi yaşadım. Alsancağa giderken gece vakti, boğazım sigaradan dolayı biraz doluydu ve temizliyip camdan dışarı bir attım 1 tane bayan bir kişinin bacağına yapıstı. Nasıl utandıgımı anlatamam. Yemeğe gidelim affettireim kendimi dedim kabulde etmedi
    İnan anlattığın olayı okulda bir hocama anlattım az önce adam sigara içiyordu gülmekten sigarayı yuttu inan.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Ali Aslan
    Porque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 72

Sinyal vererek makas atıyorum Şaka bir yana acelem olduğu zaman agrasif kullanıyorum arabayı. Yalnız bunu yaparken çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Mesela sağa makas atarken bile bir sonraki hamleyi takip etmek için sadece sağ dikiz aynasına değil, orta ve sol dikiz aynalarına da bakıyorum. Yapılmaması gereken bir şey ama bazen cidden istemeden de olsa yapmak zorunda kalıyor insan.

Aykut Aktaş
    blackpunt006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    1810
    Edilen teşekkür: 35

Alıntı hakguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şerit değiştirirken bazen sinyal vermek zor geliyor bana. Taksilerin önüne sinyalsiz dalıyorum.
    sinyal koluna 1 kere hafifçe dokununca sinyal 3 kere yanıp sönüyor o kadar zor bir olay değil. özellikle sizin için değil Ankara'da hergün başıma geldiği için yazdım. sol şeritte gidiyorum yan şeritteki araba aniden önüme kırıyo. 5 saniye önceden sinyalini verse sol şeritten gelen ona göre hızını azaltır.
    artık taksi dolmuş vs. sollarken elim sürekli sellektörde

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı altanasci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o durumda senle yemek mi yenir hocam hahahahahah
    Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatun kişisi guzelmiş ki yemek teklif edilmiş...

Kız korkmustur tabagına tukurursun die
    Gideceği yere bırakmayı teklif ettim kabul etmedi, böyle bir teklif te bulundum tiksinen gözlerle baktı ama napayım utancımdan yaptım. Kıpkırmızı oldum ki hiç görmemiştim onu orada

Alıntı murder01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay maşşallah sendekide yani Aykut'um naptın sen öğle ne gülüyorum var ya düşünemiyorum camdan bir şeyin şlaakk diye kadının bacağına yapıştığını.
    Alıntı murder01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnan anlattığın olayı okulda bir hocama anlattım az önce adam sigara içiyordu gülmekten sigarayı yuttu inan.
    abi cidden çok anlık oldu. Kırmızı ışıktı bi anda çekip gönderiverdim ki karşıdan karşıya geçmeye hazırlanmakta olan genç bir arkadaşımın bacağına yapıısıverdi bende çok güldüm kendime sonrasında
    Konu aykut_1914 tarafından (02/03/2013 Saat 04:01 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

İnsan olmak..Bu istanbul trafiğinde insanlıkmış yol vermekmiş sakin kullanmakmış hikaye hayvan olacaksın illaki sürekli kafayı çıkaracaksın milletin hakkını yiyeceksin o zaman istediğin yere istediği vakit ulaşıyorsun.....şaka biryana inat ettim İstanbul trafiği bile benim sürüş güvenliğimden ve ahlakımdan taviz verdirmeyecek sabrediyorum

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

yolda iki dolmuşun kapıştığını görürsem birini yakalayıp önünden ayrılmıyorum, en azından diğeri gözdem kaybolana kadar buna hata yada ne derseniz artık
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik gelmedi aklıma ama dün çok utandıgım bişi yaşadım. Alsancağa giderken gece vakti, boğazım sigaradan dolayı biraz doluydu ve temizliyip camdan dışarı bir attım 1 tane bayan bir kişinin bacağına yapıstı. Nasıl utandıgımı anlatamam. Yemeğe gidelim affettireim kendimi dedim kabulde etmedi
    Sabah sabah yardın beni hocam ya

Ben aracı kullanırken oldukça dikkat ederim. Emniyet kemerim takılıdır. En ufak dönüşlerde bile sinyal vs. veririm,hız yapmamayı ve genelde aynı şerit üzerinde devam etmeyi severim,akıl almaz yerlere park yapmam ,trafiği aksatacak hareketlerden kaçınırım. Ama kimse dört dörtlük değil tabi.

Geçtiğimiz aylarda akan bir trafiğe yan koldan direk daldım ,ve çok ani bir fren sesi duydum arkamdan. tampona resmen dil sürttü o kadar kötü bir durumdu. İndim defarlarca özür diledim. Anlayış gösterdi.

Yine E-5 de Ankara sapağından girdim ve direk şeride girince az kalsın çarpıyordum.

En yakın hatamda bu dün sabah oldu işten eve dönerken mahalleye girişte önümdeki araca yol vermek için önce durdum,sonra arkama bakmadan geri vistese aldım ki o anda yaya vardı hiç farketmedim eziyordum neredeyse.

Bunların dışında hatalı bir sürüş yaşamadım Allah'ıma şükür.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12