Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Fotoğrafçı Arıyorum

ÖZKAN SAÇKAN
    Lovergang kolombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07CUT65
    Edilen teşekkür: 223

2007 yılı eylül ayında düğünümüz oldu. Tabi fotoğraf albümü için 5-6 fotoğrafçı dolaştık. En makul ve istediğimiz şekilde yapan fotoğrafçıyla anlaştık. Stüdyoda çekim oldu. Panaromik olarak küçük-büyük albüm-duvara asmalık-dağıtmalık vs. 400 tl tuttu.Ve uygundu. Ben arkadaşa kısmende olsa katılıyorum. İnsanı bu günde yolunacak kaz gibi görüyorlar. Gülünü seven dikenine katlanır misali katlanıyorsun. Düğün salonuna girer girmez bizi gelin-damat odasına aldılar. başlattılar anlatmaya. Bizim salon anlaşmamız sizinle 2 saat video ve 72 poz fotoğraf ve şimdiden yarım saat çektik kaldı size 1.5 saat. buda saat 22.00 de biter ve sizin düğün yarım kalır demezmi. Ayrıca 72 poz yetmezmiş.Eeeee ne yapcaz. 1 saatlik video kayıt ve 72 poz ek alacaksın. Kaç para 75+75 : 150 tl Mecburen verdik. DAha düğün başlamadan moral bozuldu. Yaklaşımı yanlıştı adamın. Düğünden sonra videoyu izliyoruz. İnanın tam 1 dakika boyunca düğün salonunun tabelasını çekmişler. Siz böyle yaparsanız tabiki yetmez 2 saat. Görüntüde kötüydü Her spot patlayışında bizim görüntüde kıpmış durmuş. Düğün salonundan ayrılışımız yok..Velhasın kelam. On defamı evleniyoruz deyipte her soymaya gelenede donumuza kadar soymalarına izin vermemek gerek. Bunu düğünden sonra çok daha iyi anlıyorsunuz. Ödeme taksitlerinin geldiği zaman. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fehmi ünlü
    WHITE EVO fhmnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    80 FU 2**
    Edilen teşekkür: 200

Alıntı kayya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, Haziran ayında nikahım olacak. Müstakbel eşimle birlikte hatıra olsun diye gelin-damat dış çekim dedikleri çalışmaya özendik. Yani dere tepe, ağaç-böcek-çiçekler arasında gelin damat ve arkadaşlarımızın fotoğraflarını istiyoruz. Yalnız piyasa çok kötü. Herkes düdüklemeye çalışıyor. 20 fotoğraflık albümler için istedikleri fiyatları duysanız şaşarsınız. Arabanın 6 ila 10 kez bakımını yaptırırım ben o paralara diyeyim, siz anlayın Bir yakınımızın yarı profesyonel makinesi var ve muhtemelen bu çalışmayı onunla yapacağız. Ama önce sizlere bir seslenmek istedim.

Şimdi şöyle bir şey var aklımızda:
    - 15 veya 16 Haziran günlerinden birinde yaklaşık 2 saatini bize ayıracak
    - Profesyonel makinesi olacak ve netliği, ışık ve renk dengesi iyi fotoğraflar çekecek
    - Gerekirse Photoshop veya muadili uygulamalar ile ışık ve görsel dengeler üzerinde oynama yapıp fotoğrafları daha güzel hale getirebilecek
    - Kesinlik le albüm vs hazırlamayıp, çektiği tüm fotoğrafları bize flaş disk veya dvd'de verecek
    - Tüm bunları da 200 lira gibi bir paraya yapabilecek
    forumdaşımız veya böyle bir arkadaşı olan forumdaşımız varsa, benimle iletişime geçerse sevinirim.
    ankarada olsaydım bedava yapardım hediyem olurdu size o güzel günde
    şimdi fark ettim ankarada olsam dahi yapamazdım çünkü o tarihta askerdeyim
    EVO 1.3 MJ DYNAMIC
    CHIP TUNNING

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı gmy1706 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle mutluluklar diliyorum. Bende geçen yaz dış çekim yaptırdım ama şöyleydi,
    Gelinlik provasından başlıyor. Düğn günü sabah 10dan itibaren bizimleydi kıaförde falanda çekimler oldu, sora dış çekim falan oldu.

20sayfa panoramik albüm, 60 sayfa bir albüm daha 2adet ailelr için albüm, 2adet te büyük foto vardı.

Malesef dediğiniz gibi baya bir para. Önce bende dedim bu nasıl bir fiyat... değermi yani falan derken, albümler bir geldi valla değmiş dedim.

Bu anların tekrarı yok. Bence iyi düşünün.

Bu arada çekilen tüm fotoları dvd de verdi.

Mobil olarak cevapladı
    M.YILDIRIM
    Bu hizmetin aynısını geçen yaz aldım, ailelere albümleri dağıttım. Yaklaşık 950 fotoğrafın dijital hallerini aldım. Basılan 60 tanenin haricinde istediklerimi sonrasında bastıracağım.

Çok düşündüm bin liracığa değermi diye, sonrasında kıymeti anlaşılıyor.

Ziyaretçi033
    Ziyaretçi Ziyaretçi033 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı kayya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlgi alaka gösteren herkese teşekkürler. Verilen numaralardan biriyle iletişim kurdum, diğeriyle de kuracağım.

Arkadaşlar şu makineyi alın da birlikte yapalım şu çekim işini. Makine profesyonel olsun. Deponuzu tam doldurup bir de iç dış yıkama yaptırırım, ısmarladığım yemeği hep beraber yerken
    Hocam olur mu öyle şey Biz senin deponu doldurup karnını doyurruz, hatta aracını kullanırız, süsletiriz

Başından geçen birisi olarak
    Damadın her pozisyonda öpülmesine fitil olmuştum
    Damada millet ısmarlayacağına habire damadı öpüyorlar

Normalde 15 liraya olduğun traşı 10katı ödersin
    Arabayı yıkatırsın 15 lirayken 30 lira alırlar
    Zaten zaman hiç yetmez itirazda edemezsin,
    Gelini kuaförden alırsın kuaför bırakmaz, fotoğraf çekilecek ışık kaçıyor, hiç lafa girmeden sayarsın avucuna kuaförün (sonra arkasıdan sayarsın )

Ama dönüp bakınca "BEN NE YAPTIIIMMM" diyorsun

(Para muhabbetleri latifeden ibaret gülelim diye yazdım )

Tekrardan Hayırlı uğurlu olsun hocam

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yusuf turker
    yusufturker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 6

Bende 20 bin liralık ekipman var veriyim siz yapın. Evet bu forum birbirimize yardımcı olmak için yapılmış bir yer ama lütfen insanların mesleğini küçük görmeyin. Emeğine birikimine saygısızlık yapmayın. Sizi kazıklamaya çalışanları gerekirse polise bildirin ve insanların ekmek parasını küçümsemeyin. Fahiş fiyat veren adamı bağlı olduğu vergi dairesine bildirin. Ser çalışıyorsa ser bırakın =)

EĞER EN İYİ MAKİNAYLA EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN
    EN İYİ DAKTİLOSU OLANDA EN İYİ ROMANI YAZAR......ARA GÜLER

Sen gidipte 20 bin liraya punto mu alıyorsun
    bmw 3 serisi mi????? =))) Herkese saygılar kazasız günler..
    Konu SteinGP tarafından (28/02/2013 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen yazılarımızda büyük font kullanmayalım.

9. Bu mesajı için 3 kişi yusufturker'ye teşekkür etti:

Sinem Demir
    bindokuzyuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Punto ile ilgili bilgi almak ve aklımdaki sorulara yanıt bulmak için üye olmuşken mesajınıza denk gelince yazmadan edemedim.
    Geçen sene evlendim ve bütün bu hazırlık süreçleri inanılmaz sıkıntılı geçti. Fotoğrafçı arama sürecinde ise kafam o kadar karıştı ki bir ara vazgeçmiştim foto moto işlerinden. Siz beylerden biraz daha farklı bakıyoruz fotoğraf işlerine. Bir şey araştırırken o şeyin inceliklerini falan öğreniyoruz. Enazından ben öyleyim
    Fotocu bulma sürecinden şöyle bir deneyimim oldu. fotografciariyorum.net diye bir site buldum. Ne istediğimi yazdım, ayırmayı düşündüğümüz bütçeyi yazdım ve bana gelen tekliflerden birini seçtim. Belki bunu deneyebilirsiniz.
    Umarım faydası olur.

11. Bu mesajı için 2 kişi bindokuzyuz'ye teşekkür etti:

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı yusufturker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 20 binlarılık ekipman var veriyim siz yapın.EVET BU FORUM BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAK İÇİNDE YAPILANDIRILMIŞ BİR YER AMA LÜTFEN İNSANLARIN MESLEĞİNİ KÜÇÜK GÖRMEYİN EMEĞİNE BİRİKİMİNE SAYGISIZLIK YAPMAYIN.SİZİ KAZIKLAMAYA ÇALIŞANLARI BELEDİYELERE GEREKİRSE POLİSE BİLDİRİN VE İNSANLARIN EKMEK PARASINI KÜÇÜMSEMEYİN.FAHİŞ FİYAT VEREN ADAMI BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİNE BİLDİRİN.SER ÇALIŞIYOSA SER BIRAKIN=)
    SEN GİDİPTE 20 BİNLİRAYA PUNTOMU ALIYOSUN
    BMW 3 SERİSİMİ?????** =))) HERKESE SAYGILAR KAZASIS GÜNLER

Sanırım en buyuk sorunumuz küçük görmek.

Arkadasıma sonuna kadar hak veriyorum.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Fotoğrafçı Arıyorum

bende 20 binlarılık ekipman var veriyim siz yapın.EVET BU FORUM BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAK İÇİNDE YAPILANDIRILMIŞ BİR YER AMA LÜTFEN İNSANLARIN MESLEĞİNİ KÜÇÜK GÖRMEYİN EMEĞİNE BİRİKİMİNE SAYGISIZLIK YAPMAYIN.SİZİ KAZIKLAMAYA ÇALIŞANLARI BELEDİYELERE GEREKİRSE POLİSE BİLDİRİN VE İNSANLARIN EKMEK PARASINI KÜÇÜMSEMEYİN.FAHİŞ FİYAT VEREN ADAMI BAĞLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİNE BİLDİRİN.SER ÇALIŞIYOSA SER BIRAKIN=)
    SEN GİDİPTE 20 BİNLİRAYA PUNTOMU ALIYOSUN
    BMW 3 SERİSİMİ?????** =))) HERKESE SAYGILAR KAZASIS GÜNLER
    +1283

Katılmamak elde değil.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

EN İYİ DAKTİLOSU OLANDA EN İYİ ROMANI YAZAR......
    Bu kısma ben de katılıyorum. Fotoğrafı makine değil fotoğrafçı çeker.

Ziyaretçi033
    Ziyaretçi Ziyaretçi033 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşımızın isteği yanlış mı anlaşıldı aceba?
    Tüm mesajları okuyorum, mesleğin küçük görülme gibi bir durum söz konusu hiç olmadı.

Bütcesi tamamen uygun olsa zaten böyle bir konu açmazdı. İlla bunu söylemek mi gerekli?

Tabiki iyi daktilosu olan iyi roman yazar mantığı güdülmemeli haklısınız.

Benim şahsi fikrim, Bence bu konular biraz daha ciddiye alınmalı hocam, yani geriye sadece bunlar kalıyor o günden. Dönüp baktığınızda keşke dememk için biraz bütceyi arttırmak lazım. Keşke tam anlamıyla bilsem fotoğraf çekmesini de ben çeksem.

Enstantane ayarı , yok f değeri, yok iso derken çok kapsamlı bir olaya dönüşüyor bu işler. Ve en güzel kareleri en iyi renklerle yakalamak çok önemli.

Çok iyi bilioyrum, normal f.makinesiyle birçok prof. makineden iyi resimler çeken arkaşlar gördüm.

16. Bu mesajı için 2 kişi Ziyaretçi033'ye teşekkür etti:

Kaya Ünal
    kayya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 77

Arkadaşlar, laflar bana mı anlamadım. Ama konuyu polemiğe çevirmenize izin vermem!

Alt tarafı gelin damat fotoğrafı çekilecek. Moda çekimi yaptırmıyorum. Reklam panolarında yer almayacak. Fotolara bakanlar biz, ailemiz ve arkadaşlarımız olacak. Erol Atar vs. profesyoneller değil.

Kafamdaki rakama tamam diyen gerek amatör gerek profesyonel olduğunu söyleyen 5-6 kişi buldum bile. Yani uzatmanın anlamı yok...

Ha bu arada, buraya artis artis yazılar yazıp da bakım zamanı gelince, Punto'nun yetkili servis ücretleri çok pahalı diye ağlayan zırlayan olursa bu artislerin içinden, o zaman kişiliğinizdeki çelişkileri de ortaya dökersiniz şimdiden söyleyeyim! Onun ücreti buysa bunun ücreti de budur, ödeyin yetkili servisin el emeğini, deneyimini, becerisini, yetkinliğini, çok pahalı ekipmanlarıyla yaptığı harika işleri ve ağlamayın. Bankalar niye komisyon alıyor demeyin. Benzin niye pahalı demeyin. Elektrik niye pahalı demeyin. Ete niye zam geldi demeyin... Demeyin de demeyin. Lafı da uzattırmayın.

Modlardan ricam, konunun kilitlenmesi...

Sağlıcakla kalın, kazasız sürüşler.

bindokuzyuz, size de ayrıca teşekkür ederim. Fazla bilgi göz çıkartmaz O siteyi de inceleyeceğim.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

ya su konuyu bile tartışmaya götürmüşsünüzya helal size arkadaş durumunu anlatmış bmw3 serisine değilde puntoya binmek istemiş herkes kesesine göre , elbette bu işin profu amatörü olur ona göre ücret istenir kimsede küçümseyemez küçümsenmemişte .. biraz daha sakin olalım lütfen.

19. Bu mesajı için 3 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12