2007 yılı eylül ayında düğünümüz oldu. Tabi fotoğraf albümü için 5-6 fotoğrafçı dolaştık. En makul ve istediğimiz şekilde yapan fotoğrafçıyla anlaştık. Stüdyoda çekim oldu. Panaromik olarak küçük-büyük albüm-duvara asmalık-dağıtmalık vs. 400 tl tuttu.Ve uygundu. Ben arkadaşa kısmende olsa katılıyorum. İnsanı bu günde yolunacak kaz gibi görüyorlar. Gülünü seven dikenine katlanır misali katlanıyorsun. Düğün salonuna girer girmez bizi gelin-damat odasına aldılar. başlattılar anlatmaya. Bizim salon anlaşmamız sizinle 2 saat video ve 72 poz fotoğraf ve şimdiden yarım saat çektik kaldı size 1.5 saat. buda saat 22.00 de biter ve sizin düğün yarım kalır demezmi. Ayrıca 72 poz yetmezmiş.Eeeee ne yapcaz. 1 saatlik video kayıt ve 72 poz ek alacaksın. Kaç para 75+75 : 150 tl Mecburen verdik. DAha düğün başlamadan moral bozuldu. Yaklaşımı yanlıştı adamın. Düğünden sonra videoyu izliyoruz. İnanın tam 1 dakika boyunca düğün salonunun tabelasını çekmişler. Siz böyle yaparsanız tabiki yetmez 2 saat. Görüntüde kötüydü Her spot patlayışında bizim görüntüde kıpmış durmuş. Düğün salonundan ayrılışımız yok..Velhasın kelam. On defamı evleniyoruz deyipte her soymaya gelenede donumuza kadar soymalarına izin vermemek gerek. Bunu düğünden sonra çok daha iyi anlıyorsunuz. Ödeme taksitlerinin geldiği zaman. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Hocam olur mu öyle şeyBiz senin deponu doldurup karnını doyurruz, hatta aracını kullanırız, süsletiriz
![]()
Başından geçen birisi olarak![]()
Damadın her pozisyonda öpülmesine fitil olmuştum
Damada millet ısmarlayacağına habire damadı öpüyorlar
Normalde 15 liraya olduğun traşı 10katı ödersin![]()
Arabayı yıkatırsın 15 lirayken 30 lira alırlar![]()
Zaten zaman hiç yetmez itirazda edemezsin,
Gelini kuaförden alırsın kuaför bırakmaz, fotoğraf çekilecek ışık kaçıyor, hiç lafa girmeden sayarsın avucuna kuaförün (sonra arkasıdan sayarsın)
Ama dönüp bakınca "BEN NE YAPTIIIMMM" diyorsun
(Para muhabbetleri latifeden ibaretgülelim diye yazdım )
Tekrardan Hayırlı uğurlu olsun hocam![]()
Bende 20 bin liralık ekipman var veriyim siz yapın. Evet bu forum birbirimize yardımcı olmak için yapılmış bir yer ama lütfen insanların mesleğini küçük görmeyin. Emeğine birikimine saygısızlık yapmayın. Sizi kazıklamaya çalışanları gerekirse polise bildirin ve insanların ekmek parasını küçümsemeyin. Fahiş fiyat veren adamı bağlı olduğu vergi dairesine bildirin. Ser çalışıyorsa ser bırakın =)
EĞER EN İYİ MAKİNAYLA EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN
EN İYİ DAKTİLOSU OLANDA EN İYİ ROMANI YAZAR......ARA GÜLER
Sen gidipte 20 bin liraya punto mu alıyorsun
bmw 3 serisi mi????? =))) Herkese saygılar kazasız günler..
Konu SteinGP tarafından (28/02/2013 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen yazılarımızda büyük font kullanmayalım.
Punto ile ilgili bilgi almak ve aklımdaki sorulara yanıt bulmak için üye olmuşken mesajınıza denk gelince yazmadan edemedim.
Geçen sene evlendim ve bütün bu hazırlık süreçleri inanılmaz sıkıntılı geçti. Fotoğrafçı arama sürecinde ise kafam o kadar karıştı ki bir ara vazgeçmiştim foto moto işlerinden. Siz beylerden biraz daha farklı bakıyoruz fotoğraf işlerine. Bir şey araştırırken o şeyin inceliklerini falan öğreniyoruz. Enazından ben öyleyim![]()
Fotocu bulma sürecinden şöyle bir deneyimim oldu. fotografciariyorum.net diye bir site buldum. Ne istediğimi yazdım, ayırmayı düşündüğümüz bütçeyi yazdım ve bana gelen tekliflerden birini seçtim. Belki bunu deneyebilirsiniz.
Umarım faydası olur.
Arkadaşımızın isteği yanlış mı anlaşıldı aceba?
Tüm mesajları okuyorum, mesleğin küçük görülme gibi bir durum söz konusu hiç olmadı.
Bütcesi tamamen uygun olsa zaten böyle bir konu açmazdı. İlla bunu söylemek mi gerekli?
Tabiki iyi daktilosu olan iyi roman yazar mantığı güdülmemeli haklısınız.
Benim şahsi fikrim, Bence bu konular biraz daha ciddiye alınmalı hocam, yani geriye sadece bunlar kalıyor o günden. Dönüp baktığınızda keşke dememk için biraz bütceyi arttırmak lazım. Keşke tam anlamıyla bilsem fotoğraf çekmesini de ben çeksem.
Enstantane ayarı , yok f değeri, yok iso derken çok kapsamlı bir olaya dönüşüyor bu işler. Ve en güzel kareleri en iyi renklerle yakalamak çok önemli.
Çok iyi bilioyrum, normal f.makinesiyle birçok prof. makineden iyi resimler çeken arkaşlar gördüm.
Arkadaşlar, laflar bana mı anlamadım. Ama konuyu polemiğe çevirmenize izin vermem!
Alt tarafı gelin damat fotoğrafı çekilecek. Moda çekimi yaptırmıyorum. Reklam panolarında yer almayacak. Fotolara bakanlar biz, ailemiz ve arkadaşlarımız olacak. Erol Atar vs. profesyoneller değil.
Kafamdaki rakama tamam diyen gerek amatör gerek profesyonel olduğunu söyleyen 5-6 kişi buldum bile. Yani uzatmanın anlamı yok...
Ha bu arada, buraya artis artis yazılar yazıp da bakım zamanı gelince, Punto'nun yetkili servis ücretleri çok pahalı diye ağlayan zırlayan olursa bu artislerin içinden, o zaman kişiliğinizdeki çelişkileri de ortaya dökersiniz şimdiden söyleyeyim! Onun ücreti buysa bunun ücreti de budur, ödeyin yetkili servisin el emeğini, deneyimini, becerisini, yetkinliğini, çok pahalı ekipmanlarıyla yaptığı harika işleri ve ağlamayın. Bankalar niye komisyon alıyor demeyin. Benzin niye pahalı demeyin. Elektrik niye pahalı demeyin. Ete niye zam geldi demeyin... Demeyin de demeyin. Lafı da uzattırmayın.
Modlardan ricam, konunun kilitlenmesi...
Sağlıcakla kalın, kazasız sürüşler.
bindokuzyuz, size de ayrıca teşekkür ederim. Fazla bilgi göz çıkartmazO siteyi de inceleyeceğim.
ya su konuyu bile tartışmaya götürmüşsünüzya helal size arkadaş durumunu anlatmış bmw3 serisine değilde puntoya binmek istemiş herkes kesesine göre , elbette bu işin profu amatörü olur ona göre ücret istenir kimsede küçümseyemez küçümsenmemişte .. biraz daha sakin olalım lütfen.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri