Ümit abi lisanslı okçuyum acaba takım var mı orduda![]()
Cihan sporla alakalı olarak bir branşın varsa ve gittiğin yerde spor faaliyetleri varsa belki katılabilirsin. Ben tugay takımının tenis ve voleybol takımındaydım. Lisansım da olduğu için bi kere görüştüm ve kabul edildim. Bu sayede hem bildiğim işi yaptım hem askerliğim güzel geçti hem de bi şekilde faydalı olmaya çalıştım. Bu arada hatırlatayım, voleybolda şampiyon olmuştuk ama teniste duman olduk. Şansıma 2. maçta rakip genç milli olunca fena patladık![]()
Konu lektonstar17 tarafından (14/02/2013 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ümit abi lisanslı okçuyum acaba takım var mı orduda![]()
biz gp'yi çok sevdik
vayy kısa dönem has torun çıktı karşımaşimdiden hayırlı tezkereler
![]()
kıbrısa düşenler bana yazabilirdetaylı bilgi verilir 345
![]()
Ben istanbulda 2006 (Aralık) - 2007- (Mayıs) yılları arası 313. Dönem Kısa dönem olarak İstanbul/Halkalı/GEneral hamza günalp kışlasında yaptım. Normalde oğğğğ istanbulda yapmışsın kebap geçmiştir diyenleri duyar gibiyim. İnanın doğuda yapsam kafam daha rahat olurdu gibime geliyor. Ne derler gittiğin yer iyi olur ama komutanın kötü olur, Veya gittiğin yer kötü olur ama komutanın iyi olur.. Ben komutanının iyi olması tercihinden yanayım. Bana 5 ayı zulüm etti diyebilirim. Kısa dönem adam askerliğinin ikinci ayında iznemi gelinir ya. Hemde tamamı 12 güne. Kafayı yedirtecekti bana yoksa. Zaten kısa dönemlere gıcıktı adam. Cihan Benden tavsiye Sakın yazıcı filan olayım deme. git paşa paşa nöbetini tut gel. Ben hem nöbete giderdim hemde bana bir sürü iş yükler giderdi. Bitiremezsek bir ton fırça kayardı. Askerlikten zevk alamadım. Sevdirmediler bana orada askerliği. Allahtan son 2 ay kala AMM 'ye (Acil müdahale Mangası) geçtim akşam görev gündüz dinlenme kafam rahatladı. Yatakhanemiz tamda yazıhanenin üstündeydi. Komutana görünmemek için inan wc ye bile inmezdim. O derece yani.Uzun lafın kısası inşallah sen hayırlısıyla güzel bir askerlik yapar gelirsin. Veya kalırsın. Allah şimdiden hayırlı teskereler versin.
Bizde 351'leri bekliyorduk349 kısa dönemim bende şimdiden hayırlı teskereler.. Şafak 89
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri