bir branşın varsa muhendıslık doktorluk vs uzun donem gerçekten guzel ve rahat...ama diğer bolum mezunları için uzun donem genel olrak zor ve sıkıntılı...eğirdir dağ komando okulu çıkarsa kesin verirsin kiloları...kemik ve kas kalır3 ay 7 gun gunde 19 saat eğitim(teorık uygulama agırlıklı arazi)totalde yürünen yol 1500 2000 km.....
Abi gıda mühendisiyim umarım dediğiniz gibi olur.
Komando olursak sıkıntı var gibi cidden105 kiloydum ben eskiden 85 e indim. Artık olursa 70 e fit olurum
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Mamak ta 3. taburdan yemekhaneye sadece gidişimiz 2 km idi.Günde 3 kere gidip geliyorduk.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
İnşallah abiisimlerimizi ve belli olduğunda gideceğimiz yerleri yazalım da askerde görüşürüz bi şekilde telefonla falan
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Vay torun gel kardesım gel ben 349. donem olarak senın gıbı arkadasları dort gozle beklıyorum kardesım benım acemılık amasya usta bırlık kars amasyada oldugum kızamık asısı bende alerjı yaptı 1 ay hava değişimi aldım cumartesı gerı donuyorum karsa dondugumde 86 gun felan kalcak keske aralık celbınde gelseydın gunler kısa hava erken karardıgı ıcın zorlanmıorsun bırde ızmırde kar 5 cm gecmıs kar gormeyen ınsan olarak kara doydum karsta kardesım yalnız gıttgımde 351. devreyı dort gozle beklıcegımden kuskun olmasın umarım ıyı bır yere dusersın kardesım ben uzak bı yer olsun dıyordun turkıyenın obur ucu cıktı sende en kotuyu dusunme sonra basına gelınce ağlarsın![]()
Captaİn Jack Sparrow
Sıkıntı derken ne duydun bilmiyorum ama askerlik sonuçta. Büyük bir tugay , benim zamanımda 7000 asker vardı. Haliyle rütbeli de çok fazla. Bi yerden bi yere giderken elin alnından inmez. Bi komutana çarpılamam gibi bir ihtimalin yokBenim zamanımda askere dayak yasaktı. Bir iki olay oldu ama ufak şeyler. Ama cezalar şahane. Bölük komutanımız silah sorumlusu çavuşu doğum gününde mamak ceza evine yolladı , sırf tatil günde terlikle dolaşıyor diye.Doğum gününde izinli olursun bu arada. Adam 10 gün sonra geldi ama gittiği gibi gelmedi malesef. Dayak , dövme yok ama komutanlar ceza evine yollamaya çok meraklı. En ufak şeyde direk mamak.Bir de çok denetim olur. Eğitim denetlemesi , spor denetlemesi falan.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben geleyim sen dön kardeşim, zaten 1 ayını da izmirde yedinkısa dönemde torunlara aynı zamanda bilet mi diyorlar
gelince öğrencez bütün tabirleri.
Ben de aralık istiyordum ama ekimde başvuru yapmak gerekiyormuş ben 4 kasımda gittim, geçti canım dediler
Benim baba tarafı Ardahanlı. Olur da bir şekilde yolun düşerse ovapınar köyüne uğra, herkes seni misafir eder![]()
biz gp'yi çok sevdik
komutan şöfrü ol,kafa rahat![]()
İkinci hayalim de o zatenyada şöför yanındaki muhafız da olabilirim
![]()
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri