Avrupa yakasında Ispartakule-Bahçeşehir'e de bir bakın derim. Binalar yeni, havuzlu, güvenlikli sitelerden oluşuyor. 750-800'e eşyalı 1+1 bulabilirsiniz. TEM'den 30-35 dk da araçla cevizlibağ a ulaşılabiliyor.
köprü trafiği 6:30 gibi başlar 9:30 gibi biter.Servis olduğu için köprü trafiği sizi pek ilgilendirmez.Anadolu yakasından geçerken bir sürü kestirme yol mevcut.Milyonlarca insan her sabah ve akşam köprü trafiğinde gidip geliyor.Ama yukarıda da belirttiğim gibi hayat standartlarınıza göre bir semtte oturun.Siz verebileceğiniz kirayı söyleyin biz size tavsiyede bulunalım.Anadolu yakasında içerenköy tarafları nispeten iyi sayılabilecek bir semt.Kiralar çok uçuk değil.Ama derseniz ki ben 1200-1300 tl kira veririm erenköy göztepe tarafına gelin.İstanbul'un nezih bir kaç semtinden biridir.
Avrupa yakasında Ispartakule-Bahçeşehir'e de bir bakın derim. Binalar yeni, havuzlu, güvenlikli sitelerden oluşuyor. 750-800'e eşyalı 1+1 bulabilirsiniz. TEM'den 30-35 dk da araçla cevizlibağ a ulaşılabiliyor.
yeniköy, tarabya, istinye taraflarında oturmak isterseniz ucuz ev de çıkıyor nezih bir ortama da sahip oluyorsunuz. Hem sessiz bir yerde oturuyorsunuz akşamları hem de istediğiniz saatte çıkıp gezinebilme şansınız var
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
hocam öncelikle isyerin nerede olacak servis nerelerden geciyor ?
ömerinden dediği gibi servis güzergahı önemli olan beylikdüzü, ıspartakule, bahçeşehir, atakent gibi semtlerde uygun rakamlara daireler bulunabiliyor
Evet doğru hesaplamış , yaklaşık 25 km var. Köprü trafiği sabah 6.30 gibi başlar. Hele bir de iki damla yağmur düşerse 2 saatte ancak geçilir. Ama servis olacaksa fazla dert etmeyin , sizin için sorun olmaz. Ben her gün Gayrettepe ye gidip geliyorum , köprü trafiği insanı yıpratıyor ama Anadolu yakasından da vazgeçemiyorum. Avrupa yakasında da Sarıyer yada Etilerde oturmayacksanız başka yer düşünmeyin Anadolu yakasından ev bakın derim. Çünkü huzur burada.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
ben öğrenciyken bir sene ayazağda oturdum okul orda diye bence ayazada yada sanayi mahallesinde oturun bdüzünde falan hiç bakmayın yazık ömrünüz trafikte geçmesin imkan varsa kesinlikle arabanızı getirin istanbul arabasız zor.. sırf maslak trafiği meshurdur o yüzden uzaklara gitmeye hiç gerek yok..
Ben yeniköy(sarıyer)'den saat 08:15'te çıkıp saat 08:55-09:05 aralığında Ataşehir'e giriyordum son 9 haftalık süre içerisinde. Tahminen maslak civarında olacağından işyeriniz pek bir sıkıntı yaratmaz ataşehir'de oturup saat 7 de çıkıp işyerine 8 civarında varmanız. Servisi varsa hiç araç kullanmadan 1 saate maslakta olursunuz o konuda rahat olun. Ancak ben uykucuyum uykuyu seviyorum diyorsanız eğer ben İstinye-Emirgan-Yeniköy-Tarabya Cumhuriyet Mahallesi-Ferahevler-Darüşşafaka taraflarını size öneririm Maslak'a ulaşım konusunda en rahat bu çevre olacak çünkü size
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri