Ev Aldım Kredi Konusunda Yardım Edebilecek Arkadaş Var mıdır?
Alıntı:
pdr42 Nickli Üyeden Alıntı
KArdesim hayırlı olsun öncelikle. bende 15 gun once ev aldım.Tüm bankaları gezdim diyeiblirim. Orandan ziyade masraflarla ilgilen .Hemen hemen hepsi yakın oranlar veriyor ama masrafları arttırdıgında oranlar yalan oluyor. Ben türkiye finanstan 0,75 ile cektim masrafı 1100 artı hayat sigortası oda 330 3 yıllık hayat sigortası yalnız tuttur toplamda 1430 lira odedim. Bana en uygun o geldi. vakıf 0,74 verdi 1800 e yakın masraf istedi.
öncelikle oranı aldıktan sonra kalem kalem masrafları cıkart. ipotek masrafı avukat masrafı dask sigorta banka komisyonu hayat sigortası bunları icinde fiyat al birde benden cıkacak masraf bu mudur baska masraf var mı diye sor.ARkadasşarın cogunun dedigi gibi diger bankalardan aldıgın oranları da bahset. Bu arada sunu da belirteyim. kredi cektigin tarih eger ayın 15 ine yakın bi tarihse o tarihte odeyecegini belirt yakın odeme oldugu icin totalde 0,01 bir oynama oluyor:) 0,75 ise 0,74 gibi oluyor. Hayat sigortası yaptırmak zorunda degilsin istersen yaptırmayabilirsin.amaa bence yaptır.Tekrarhayırlı olsun
0,75 - 0,74 çok süper rakamlar 90-100.000 çekmeyi planlıyorum bende şimdi hesaplamamız gerekenler;
120 ay x ödeyecegim tutar yaninda;
Dosya Masrafı
Expertiz Masrafı
İpotek Masrafı
Avukat Masrafı
Hayat Sigortası
Dask sigortası
Bunlar mıdır?
Destek olanlara şimdiden teşekkürler..
Sent my iPhone using