Alıntı Fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar 1 saat önce geldim bende İzmire tekrar.Cuma evden çıkmadan evvel aklıma geldi Ayvalık tarafına gelecekler olacak diye.Biraz karıştırınca Murat Abiyi gördüm.Ozzy saolsun teli verdi.Cuma akşamı Burhaniye küçük feneri önünde ilk buluşmayı gerçekleştirmiş olduk.Murat Abi balık tutuyordu fakat deniz ve balıklardan kaynaklanan nedenlerden ötürü şansımız bi türlü yaver gitmedi ama Murat Abi'ninde dediği gibi 2 bira götürdük neyse eşi Aslı Abla da geldi onunla da tanıştıktan sonra ayrıldık.Saolsunlar c.tesi akşamı yemeğe davet ettiler buluştuk, sohbete kaldığımız yerden devam.Bu aracı alırken hepimiz gibi gerçekten güzel ve keyifli günlerde kullanmak için almıştım.Fakat forumumuz sayesinde birçok güzel insanla da tanışma fırsatım oldu.Bunun için başta Erdi kardeşe ve bütün emeği geçenlere tekrardan teşekkürler.2 süper hoş sohbet insan sayesinde 3 saatin ne kadar hızlı geçtiğini anlamadım bile.Tekrardan Aslı ve Murat Yanık çiftine teşekkürler...
Biz de sana teşekkür ederiz bu güzel düşüncelerin ve güzel sohbetin için! Umarım tekrar karşılaşırız...