birkan gece boğaz manzarası eşliğinde romantik bir yemek dersen f.s.m köprüsü yanında YILDIZ HİSAR TESİSLERİ VAR forum buluşmalarından birini burada yapmak istemiştik kısmet olmadı net ten bir bakıver
birkan gece boğaz manzarası eşliğinde romantik bir yemek dersen f.s.m köprüsü yanında YILDIZ HİSAR TESİSLERİ VAR forum buluşmalarından birini burada yapmak istemiştik kısmet olmadı net ten bir bakıver
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Tut kolundan Beşiktaş maçına götür, dünyanın sekizinci harikasını görsünNice mutlu yıllara kardeşim...
Korunun hikayesine gelince : Mısır Hidivi İsmail Paşanın Kethudası olan Abraham Paşa bu koruyu ve etrafındaki birçok araziyi Sultan Abdulaziz den bir tavlada kazanmıştır.Koruya Abraham Paşa Korusu da derlermiş.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
sana birkac yer onerim olacak ama bazi noktalarda paraya kiyma durumu olabilir aklinda olsun. bunu goz onune alarak hareket etsimdiden hayirli olsun birinci yiliniz
uzak demez isen eger ki rumeli fenerini dusunmussun yenikoy de evimin yakinlarinda bogaza nazir restoranlar var,takanik balik biraz tuzlu olsa da fiyat konusunda yemekleri muhtesem ve taksimdekiler gibi calgi cengi yok bogazi izleyerek raki balik yapiyosun.
kirecburnu set balik onerisi bana cok geldi oraya da bakabilirsin istersen.
bogazi izleyerek hem yemek hem nargile yapmak isteriz dersen villa park var yenikoyde avusturya konsoloslugundan once,orasi da guzeldir,gunune gore cik sakin de olabilir orta kalabalik da olabilir.ama bogazi ve beykoz u direk goruyorsun,kiz arkadasimi bir sabah kahvaltiya goturdugumde cok sevmisti.
garipce yi dusunebilirsin,kahvaltiya romanyadan gelen misafirleri goturdum cok begendiler,direk denizin dibinde yemek yersin. fiyat konusunu bilmiyorum cunku ortalama kahvalti mekanlari ne basiyorsa bunlar da aynisini aliyorlardi ancak sinirsiz cay,ortaya sucuklu yukurta ve menemen geliyordu aksam yemekte ne cikar karsina sen dusun derim.
bu kadar sanirsam yeter daha fazla istersen eger biseyler arastirip bulmaya calisirim
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
beykozun üst tarafı otagtepede aklında bulunsun yada saphire 54.katta bi akşam yemegi düşünülebilir![]()
Tüm öneriler için tekrar teşekkürler
Bugün gittik geldik ve 1. yılımızı kutladık çok güzel bir gün geçirdik
Beykoz korusuna gittik önce.. Güzel bir yer gerçekten doğası falan.
Sosyal tesislerde birşeyler yedik.. Ondan sonra indik sahile sahilde bir çay içtik.
Sosyal tesislere gelmeden anadolu kavağı tabelasını gördüm. Çaydan sonra anadolu kavağı yoluna devam ettim.. En sevdiğim yol çeşidi ağaçlar falan
Yoros kalesine çıktık.. Manzara gerçekten harikaydı.
Çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşıyim..
7
Bugün sağolsun arabamda güzellik yaptı bana, o kadar trafiğe girmeme rağmen dağ yolunda gitmeme rağmen az yaktı
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
mutlulugunuz daim olur inşallah.manzaralar on numara hacı![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
eyvallaah reiscim çok teşekkür ederimvalla bende çok beğendim..
en kısa zamanda anadolu feneri, rumeli feneri gibi yerleride görmek istiyorum..
doğukan duy ula sesimi
hep birlikte gidelim ya bi buluşmamızda orda olsun illa herkes tek tek arabayla gelmesine gerek yok 2-3 araba gitsek doluşsak arabalara yeter
ulaşım çok kolay..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
kavak manzarası az mı içtik puntişimle orda![]()
Konu aykutisci tarafından (23/01/2013 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
vay birkanım nice yıllara kardeşim![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Birkan Beykozda Paşabahçe ye varmadan solda deniz kenarında bi sosyal tesis daha var . Orası da çok güzeldir. Hem restoran hem de cafe bölümü var , tavsiye ederim.
Eğer Beykoz tarafında bi buluşma olursa seve seve gelirim. Eğer eş ve kız arkadaşlar da gelirse ben de eşimi getiririm.
ben bu hafta izindeyim
ararım birkanım seni
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri