bii sakİNn arkadaşIMmm bULduMMM yaaa! iide ben her yaptıım şeyi not etmıorum k bakma
öĞLen tesadüF bULMUştum o yüzden şimdi zorlUk cektım bULmakta ö dİLerim.
calısmıyo yaa hersey tamam ara dıosun server 1 dıo kalıyo yapan varmı arkadaslar
cep teLi aramıo eger cep arıosan OLe OLuodu ben denedim konuştum sabıt hattan sabıtı arıyabILIosunuz sadce.
arkadaşLar programın yeni versiyonu çıktı.
bu program sayesinde ücretsiz sms atabiLiyorsunuz.
interWebTr WebMaster Forumları
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tmm abi olduu 56 karakter kullanılıyo kendime msj çektim msjın sonunda inter.web.tr diyo numarada +1111başka bi sınırlama felan warmıı kullanım süresi gibi felan
Konu Backer tarafından (08/09/2007 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
bu msj olayı çok sakat yaw.. birinin adına birine msj at sonra karışsın ortalık.. orda interwebtr yazması falan engellemez bu tip olayları
İşte o şekilde yapıldığı için bir müddet kapatılmıştı alper bazı kişiler böyle güzel şeyleri hep suistimal ediyor yani adam gibi kullanmasını bilmiyoruz
güvenLik önLemi oLarak, programdan gönderiLen sms'Lerde artık gönderenin numarası görünüyor.
ücretsiz sms oLayı tüm hızıyLa devam ediyor...
tıkLayın: interWebTr WebMaster Forumları
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri