O cevher sende değil, makinede bence![]()
Buradaki arkadaşın sattığı makineyi mi aldın? Hayırlı olsun...![]()
bunların hepsini dün aldığım makineyle yaklaşık 3 saat önce çektim kendime şaşıyorum
Shot Canon PowerShot A640 at 2007-08-07
O cevher sende değil, makinede bence![]()
Buradaki arkadaşın sattığı makineyi mi aldın? Hayırlı olsun...![]()
hadi len arkadaş bile şaşırdı mehmet makineyi kullanmadan makroya başlamışsın dedi
Evet bu arada burada ki baracuda nick li arkadaşın makinesini aldım teşekkür ederim makine hiç kullanılmamış sıfır 2 gb ta kart verdi süper bir alet fotoğrafcı oldum çıktım![]()
keramet neyde anLamadım : )
makinada oLsa gerek
hayırLı oLsun
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
OF len ne adamsınız bütün hevesi kursağımda bırakacaksınız illa tama ulen çekmiyorrum foto kariyerim başlamadan bitti çekmiyorumD:
size göremi hareket edecem ule çekiyorum işte sen kendine bak antalya güzeli ne var ne yok boştamısın hala az kaldı inşallah
ankara buluşmalarının fotoğrafçısı bulunmuştur arkadaşlar
bu yeteneği alkışlamak istiyorum
o negüzel çiçek, o nasıl bir arı öyle, her çiçekten bal alan bir arıyı görüntülemiş olmanda bir mesaj varmı acaba diğer arkadaşlara iletmek istediğin![]()
![]()
mehmet geçmiş olsun. eminim ki fotoları çektikten sonra hastaneye gitmişsindir![]()
Cık, kadraj olmamış, çiçeği kesmişsinİlk fotoda da arının poposunu çekmişsin
Tabi sen bu yazdıklarıma bakma Mehmet, takılıyorum sadece. Yeni makinenle bol ışıklı günler dilerim![]()
Konu civcivx tarafından (07/08/2007 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.
way anasını 15 dakkada gene topic karışmış
yok hera cığım yanlış izlenim amacım tamamen sanatsaldı bir arının anatomisini inceliyordum![]()
mehmeh abı yapmısıın yıne yapıcanı ne yapsan olay oluyo haberın olsun kıskanıyolar senı yaa topıc calkalanacaktır kesın emınım gel mehmeh abının arıalarına gell bı arı alana bı cıcek belesss))alemsın mehmeh abı herablam bıle sasırmıss..
yok abi hastaneye değil bilgisayar başına koştum
yapma ya yorum yapmasan olmaz dimi
çok teşekkür ederim bir tek bilimsel şey yazan sensin senin kadar olmasakta senin yolunda ilerlemeye gayret edeceğim
bekle ne işin var belki yarın belki yarındanda yakın perşembe müslümün yanına yol bakımına gideceğim yakındır çıkmam
perşembe sen canını sıkma
yok orhan ben ne yaptım o senin güzelliğin![]()
Mehmet güle güle kullan, güzel resimler...
teşekkür ederim arda
makinedendir makinedeniyi makine aldın
ne var allahını severseniz birinizde (hera) hariç eline sağlık yetenek bu işte desin makinayı ben elimle tuttum ama![]()
Güzel fotolar mehmet emek vermişin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri