kardesim gecmis olsun.. polisleri bende sevmem önceden severdim ama bi kac olaydan sonra sevmiyorum artık..
benimde 3-4 ay önce basımdan bir olay gecti esimle kayınvalideden cıktık eve dogru gidiyoruz kasımpasa ana caddesine cıktım polis orta seritten geliyor doblo ile bende en sag seride cıktım yanyana geldigimde bi ara göz göze geldik neyse piyalepaşa bulvarında önüme kırdı ne oldu falan dedim ama tipleri göreceksin 19-20 yaslarında yanımda esimde var ehliyet ruhsat falan baktı birsey bulamadı bu arac dur ihtarına uymadı falan diyor ne zaman dedim yarım saat önce diyor imkansız ben kayınvalidede yemek yiyordum falan filan arabayı arıcaz dedi tabi buyur dedim baktı birsey bulamadı hangi subedensiniz dedim feriköy deyince bi sn dedim patronumu aradım polislere telefon geldi bir yanlıslık oldu kusura bakmayın dediler illa böylemi olmak gerekiyor anlamıs degilim ya.. yeni yetme tipler millete neyi ispatlamaya calısıyorlar ya.. işte bu tür polis arkadaslardan sonra sevmiyorum polisleri hepsi kötü degildir illaki soguttular milleti artık..
Yer imleri