Tayfun sagolsun aldım bugun paspasları araba cok pıs oldugundan dolayı kullanmadım yıkatayım oyle kullanacam.
Bu arada Mıtsubıshı ASX ıcınde varmıdır,fıyatı aynımıdır benım mudur cok beyendıde
Tayfun sagolsun aldım bugun paspasları araba cok pıs oldugundan dolayı kullanmadım yıkatayım oyle kullanacam.
Bu arada Mıtsubıshı ASX ıcınde varmıdır,fıyatı aynımıdır benım mudur cok beyendıde
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
abicim benim 3 kapı.
uyarsa bana da alalım.
Sertaç 05065953660
Arkadaşlar şu tartışmalara konu olan klipsler benim aracımda mevcut (emotion). Paspaslarda klipsli seçenek yok ise paspaslar klipslerin üzerinde havada kalıyormu ?
Birde kullanan arkadaşlar kayma yapması konusunda da yorumlarını yazabilirse sevinirim.
Ne mutlu Türküm diyene.
Zeynel ASX e göre varmış..istersen hemen siparişi verdireyim..fiyat aynı olması lazım..
demek sizdiniz obirisi gitmiş denemiş söylemişti Hakan bey..evet o engelliyormuş ama bence bir şekilde uydurulabilir diye düşünüyorum..
Sertaç yarın arayıp sorayım kardeşim gplerde kasa olarak farkı yok ama iç taraftakiler aynı mıdır acaba? çevrende 4 kapı varsa bir bak istersen aynı mı diye..
Hocam klips seçeneği olduğunu sanıyorum..ama öyle olabilir oralar profosyonel bir şekilde ayakkabıcılarda falan delinebilir yada aynı öyle üstüne yerleştirebilirsiniz..kullananlar kesinlikle kayma yapmadığını söylediler..forumdaki arkadaşlarda söyleyecektir zaten..
Önemli değil Tarık bey..gp lerde klips olan tek model emotion ama aynı zamanda piyasadaki en az model de emotion olduğu için paspaslar active ve dynamic lere göre yapılıyor..bende eski bir emotion kullananı olarak keşke klipsli seçenekleri olsaydı diyorumama ben şahsi düşüncemi de söyliyim sorun olacağını düşünmüyorum..
Bende sabitleme klipsi olmadan kullanıyorum kesinlikle kayma,toplanma gibi problemler yok arkadaşlar tamamen araca özel olduğu için sağa sola hareket edeceği bi alan yok paspasların. sabitlenmiş gibi duruyor...
Konu kadir07 tarafından (26/12/2012 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
evet zaten bu işin esprisi bu hocam genel olarak kauçuk paspasların sıkıntısı nedir? kayma yapar, koku yapar, arabaya tam oturmaz vs vs..bütün bu sorunları yok etmek için 3d havuzlu paspaslar çıkarılmıştır ayrıca neden o kadar para veriyoruz yoksa bizde biliyoruz 30-40 liraya praktikerden almayıben aldım pişmanın şimdi 3d aldım çok rahatım
![]()
Soner özel mesaj attım kardeşim şubede şu anda..
arkadaşlar kargom geldi arabamı yıkattım ve taktım.. başta Tayfun hocama çok teşekkür ediyorum bu kadar hızlı beklemiyordum açıkçasıgelelim fotolara
ön taraf sürücü kısmı cuk oturdu;
yine ön taraf yolcu kısmı cuk oturdu
arka taraf ta cuk oturdu yanlız tek bir kısım hariç
güzel görünüyor yanlız fotoda çok belli olmasada şurada baya bir kalkıklık var urğraştıysam da olmadı bir ara tanıdık bir brandacı arkadaş var ona götürüp çıtçıt yaptıracağım 2 tane bu kısmına
imzamızı da ATA lım
![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Çok güzel olmuş, bende işten sonra baştan aşağı bi temizlik yaptım, paspasları da yerleştirdim ama foto çekmeye mecalim kalmadıAraba kaç haftadır temizlenmediği için beni bitirdi. Yarın fotolayıp eklerim nasip olursa.
BLUE FROG
Zeynel ve Mustafa bey kargo takip numaralarınız özel mesaj olarak iletilmiştir hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
arkadaşlar fotoğraflar yok mu![]()
arkadaşlar paspaslarım 2 gün önce geldi arabaya cuk diye oturdu kalitesi 10 numara... en yakın zamnda resim atacam tavsiye ederim tayfun hocamada teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri